Bedrijven zijn verplicht hun boekhouding bij te houden en gedetailleerde financiële verslagen op te stellen. Hoteliers geven meestal ongeveer €20 per kamer, per maand uit om hun boekhouder handmatig gegevens te laten invoeren in boekhoudsystemen zoals Exact, Twinfield of Quickstart. Het is tijd om te besparen op je boekhoudkosten!

 

Hoe kun je kosten besparen op jouw boekhouding?
RoomRaccoon kan met verschillende boekhoudpakketten koppelen. Met deze koppeling wordt jouw omzet direct in jouw boekhouding geschoten. Jouw boekhouder hoeft dit dus niet meer handmatig te doen! Hierdoor kan jouw boekhouder tijd besparen waardoor jij kosten kan besparen.

 

Hoe werkt de koppeling?
Iedere nacht worden alle facturen vanuit jouw PMS naar jouw boekhouding gestuurd. Alle componenten (logies, add-ons, belastingen, etc) zijn opgesplitst en gekoppeld aan de juiste grootboekrekening. RoomRaccoon verzorgt de hele inrichting (inventarisatie van alle relevante grootboekrekeningen, mapping & activatie koppeling) en houdt uiteraard controle op de werking.

 

Met welke boekhoudpakketten koppelen wij?
Twinfield
Snelstart
e-Boekhouden
QuickBooks
Exact Online
Xero
AFAS

 

Heb je geen van bovenstaande pakketten in gebruiken?
Geen probleem! RoomRaccoon biedt financiële rapportages aan per grootboekrekening, deze kun je per maand downloaden en direct in jouw boekhouding weer uploaden.

 

Met deze rapportage heb je uitgebreid zicht op de financiën van jouw accommodatie. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag wat de omzetten zijn uit jouw logies en add-ons. Met behulp van deze rapportage hoef je niets meer in een apart Excel-bestand bij te houden!

 

Goed om te weten:
Wij werken met een kasstelsel en niet met factuurstelsel. Onze medewerkers vertellen je graag wat de maandelijkse kosten zijn voor het gebruik van een boekhoudkoppeling.

 

Per direct besparen?
Neem dan contact met ons op via de chat, dan gaan we het samen regelen!