Bed & Breakfast software

Dé oplossing voor jouw B&B

Besteed meer tijd aan je gasten en minder tijd achter de computer

bed breakfast software

Verbeter de gastervaring

bed breakfast software

Bespaar een hoop tijd

Icon deurhanger

Geen overboekingen meer

Creditcard

Meer directe boekingen

Ik ben erg blij met de B&B management software omdat ik nu veel meer tijd over heb. De eigenaar zijn van een B&B is leuk, maar het was zo tijdrovend. Met de B&B software van RoomRaccoon heb ik veel meer vrije tijd en die besteed ik graag aan het veraangenamen van het verblijf van mijn gasten.

Hoeveel kamers heeft jouw B&B?

Bed & Breakfast Software

All-in-one B&B oplossing
 

B&B Property Management Systeem

Heb je erg veel te doen en zit je krap in je tijd? Met een Property Management Systeem kun je georganiseerd en zo efficiënt mogelijk werken, terwijl de management software al de boekingen beheert, de informatie van de gasten bewaart en facturen automatiseert. Je krijgt zelfs duidelijk inzicht in de bezettingsgraad van jouw B&B.

 

 

 

B&B Boekingsmodule

Wil je meer commissie-vrije en directe boekingen binnen halen met jouw B&B. Maak dan gebruik van onze boekingsmodule, dé ideale vervanging van het huidige contactformulier. Niet alleen kunnen gasten eenvoudiger boeken (waar je tevens geen commissie over betaald), maar de boekingsmodule heeft ook de mogelijkheid om extra's te verkopen en de gastervaring aanzienlijk te verbeteren.

 

 

home1

 

B&B Channel Manager

Geen overboekingen meer! Met een Channel Manager beheer je op eenvoudige wijze al de boekingskanalen. Wat dacht je van Booking.com, Bedandbreakfast.eu en natuurlijk jouw eigen boekingsmodule. Tevens voert de Channel Manager niet alleen de beschikbaarheid door, maar ook eventuele prijswijzigingen van de kamers.B&B Software

Dé alles-in-een oplossing voor jouw bed & breakfast. De software van RoomRaccoon bevat een PMS, Channel Manager en boekingsmodule. Heel het systeem is gecentraliseerd in de cloud. De software is toegankelijk op elk apparaat, waar en wanneer je maar wilt!

 

RoomRaccoon's Bed & Breakfast Software

Bel ons op 0031 (0)85-0290141 of vraag gerust een gratis demo aan voor jouw bed & breakfast

Gratis demo!

Property Management Systeem

Blader je door je handgeschreven agenda om de beschikbaarheid van een kamer te controleren? Of staan er B.T.W.-fouten in je rommelige Excel-sheets? Dat zal niet meer gebeuren met de B&B management software van RoomRaccoon. Met onze software wordt alles 'in-house' georganiseerd. Van het genereren van facturen tot het versturen van e-mails. Ook worden de gegevens van gasten, zoals specifieke wensen, gemakkelijk bijgehouden. Je krijgt helder en duidelijk inzicht in de bezettingsgraad van jouw Bed & Breakfast. Bespaar nu veel tijd dankzij onze B&B software! Je hebt al genoeg te doen, toch?

Meer doen in minder tijd

bed breakfast software

bed and breakfast software

Channel Manager

De Hotel Channel Manager van RoomRaccoon beheert alle boekingskanalen waarbij jouw B&B zit aangesloten. Bedandbreakfast.eu, Booking.com en jouw eigen boekingsmodule, alle beschikbaarheid wordt beheerd middels de Channel Manager. Dankzij deze software hoef je zelf de beschikbaarheid van de kamers niet meer te updaten. Hiermee kun je een hoop kostbare tijd besparen, én nog belangrijker: géén overboekingen meer! Werken met een channel manager biedt de mogelijkheid om meer omzet te genereren, met de software kun je jouw kamers op meerdere kanalen plaatsen om een hogere bezettingsgraad te creëren.

Overboekingen? Nooit meer!

Boekingsmodule B&B

Een boekingsmodule is een uitstekende vervanging van het huidige contactformulier op de website van jouw B&B. Dit zorgt ervoor dat jouw gasten direct een kamer kunnen boeken bij jouw B&B waarover je géén commissie hoeft te betalen. De boekingsmodule werkt erg eenvoudig, laat constant de beschikbaarheid zien en verhoogt het aantal rechtstreekse boekingen. De huidige klanten van RoomRaccoon hebben gemiddeld 27% meer directe boekingen dankzij het reserveringssysteem. Het is tevens een manier om meer omzet te genereren dankzij speciale pakketten of aanvullingen zoals een late check-out of een heerlijke fles wijn.

Bezuinig op commissiekosten

bed and breakfast software

RoomRaccoon's Bed & Breakfast Software

Bel ons op 0031 (0)85-0290141 of vraag gerust een gratis demo aan voor jouw bed & breakfast

Gratis demo!
undefined