B&B Software

Gebruiksvriendelijke software voor B&B’s

Software nodig voor jouw bed & breakfast? Met RoomRaccoon kun je eenvoudig en snel een hoop tijd en kosten besparen dankzij de handige functionaliteiten binnen de software.

 Maak een gratis account aan!

Snel geld én tijd besparen?

Profiteer dan van onze bed & breakfast software

Bed & Breakfast software

Ben je op zoek naar handige en gebruiksvriendelijke software voor jouw bed & breakfast? Dan is RoomRaccoon wellicht dé oplossing waar je naar op zoek bent. Onze Bed & Breakfast software bevat eigenlijk drie losse programma’s. Namelijk een Property Management Systeem, een Channel Manager en een boekingsmodule. Deze programma’s vullen elkaar uitstekend aan zodat jij meer rendement kunt behalen met jouw bed & breakfast. Hierbij kun je denken aan het behalen van een hogere bezettingsgraad, minder administratie dankzij de Channel Manager én meer directe boekingen binnen halen dankzij een boekingsmogelijkheid op jouw eigen website.

PMS software voor B&B’s

Om alle interne zaken netjes bij te houden is het van belang om een Property Management Systeem te gebruiken. Werk je nog met een papieren of handgeschreven reserveringsboek? Stap dan snel over naar professionele Property Management Software. Het belangrijkste voordeel van een PMS dat je een hoop tijd kunt besparen én altijd (en overal) een inzage kunt krijgen in de huidige data. Alle gegevens worden veilig opgeslagen ‘in de Cloud’ en is toegankelijk vanaf elk type apparaat (zoals een iPhone, tablet of laptop). Het is zelfs mogelijk om automatisch facturen te versturen, voorkeuren op te slaan van klanten en bevestigingen te verzenden.

Bed & Breakfast Channel Manager

Een Channel Manager is niet alleen geschikt voor grote(re) hotels, ook als bed & breakfast eigenaar kun je hier zeker gebruik van maken. Met een Channel Manager zorg je ervoor dat met minimale inspanning jouw kamers aangeboden worden op de meest populaire OTA’s. Hiermee kun je een hogere bezettingsgraad realiseren en overboekingen voorkomen. De channel manager zorgt ervoor dat de kamerbeschikbaarheid rechtstreeks wordt gesynchroniseerd. Dus als er een boeking binnen komt via de boekingsmodule, dan wordt de kamerbeschikbaarheid direct aangepast op AirBnB, Bedandbreakfast.eu en Tripadvisor. Hiermee kun je écht een hoop tijd besparen!

Effectieve boekingsmodule

Heb je een mooie website voor jouw bed & breakfast, maar is het toch nog lastig om directe boekingen binnen te halen? Dan is de bed & breakfast booking engine van RoomRaccoon dé oplossing. Middels deze handige tool kunnen bezoekers via jouw eigen website direct een kamer reserveren. Het grootste voordeel is dat je geen extra kosten maakt voor deze directe boekingen. Uit onderzoek is gebleken dat de boekingsmodule van RoomRaccoon tot maar liefst 27% meer directe boekingen oplevert. Heb je nog een ouderwets contactformulier, of moeten bezoekers een mailtje sturen om een kamer te boeken? Stop daarmee en profiteer nú van onze boekingsmodule!

Snel gebruik maken van onze bed & breakfast software?

Maak dan eenvoudig en snel een gratis account aan!

Maak een account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg