Bed & Breakfast Software

Probeer gratis

RoomRaccoon | Dé alles-in-een hotel software

Alles-in-één B&B software

Onze bed & breakfast software is een totaaloplossing, je profiteert namelijk van een Property Management Systeem, Channel Manager en een boekingsmodule. Alles om jouw accommodatie succesvol te maken.

Met RoomRaccoon kun je enorm veel tijd besparen

Bespaar enorm veel tijd

Met het Property Management Systeem wordt een hoop werk uit je handen genomen. Automatische e-mails ter bevestiging, facturatie, het opslaan van de voorkeuren van gasten én nog veel meer.

Meer directe boekingen met RoomRaccoon

Meer directe boekingen

Dankzij onze boekingsmodule kun je meer directe boekingen binnen halen. Stop met het betalen van commissiekosten, met ons boekingssysteem haal je meer boekingen binnen via jouw eigen website.

Geen vervelende overboekingen meer

Geen overboekingen meer

Met de Channel Manager wordt het kamer aanbod (en de kamerprijzen) real-time bijgewerkt. Wordt er een kamer geboekt via een boekingskanaal? Dan wordt het aanbod overal direct aangepast.

Bed & Breakfast software

Als je op zoek bent naar handige en gebruiksvriendelijke software voor jouw bed & breakfast? Dan is RoomRaccoon wellicht dé oplossing waar je naar op zoek bent. Onze Bed & Breakfast software bevat eigenlijk drie losse programma’s. Namelijk een Property Management Systeem, een Channel Manager en een boekingsmodule. Deze programma’s vullen elkaar uitstekend aan zodat jij meer rendement kunt behalen met jouw bed & breakfast. Hierbij kun je denken aan het behalen van een hogere bezettingsgraad, minder administratie dankzij de Channel Manager én meer directe boekingen binnen halen dankzij een boekingsmogelijkheid op jouw eigen website.

PMS software voor B&B’s

Om alle interne zaken binnen je bed & breakfast netjes bij te houden, is het van belang om een Property Management Systeem te gebruiken. Werk je nog met een papieren of handgeschreven reserveringsboek? Stap dan snel over naar professionele Property Management Software. Het belangrijkste voordeel van een PMS dat je een hoop tijd kunt besparen én altijd (en overal) een inzage kunt krijgen in de huidige data. Alle gegevens worden veilig opgeslagen ‘in de Cloud’ en is toegankelijk vanaf elk type apparaat (zoals een iPhone, tablet of laptop). Het is zelfs mogelijk om automatisch facturen te versturen, voorkeuren op te slaan van klanten en bevestigingen te verzenden.

Bed & Breakfast Channel Manager

Een Channel Manager is niet alleen geschikt voor grote(re) hotels, ook als bed & breakfast eigenaar kun je hier zeker gebruik van maken (en profiteren). Met een Channel Manager zorg je ervoor dat met minimale inspanning jouw kamers aangeboden worden op de meest populaire OTA’s. Hiermee kun je een hogere bezettingsgraad realiseren en overboekingen voorkomen. De channel manager zorgt ervoor dat de kamerbeschikbaarheid rechtstreeks wordt gesynchroniseerd. Dus als er een boeking binnen komt via de boekingsmodule, dan wordt de kamerbeschikbaarheid direct aangepast op AirBnB, Bedandbreakfast.eu en Tripadvisor. Hiermee kun je écht een hoop tijd besparen!

Effectieve boekingsmodule

Heb je een mooie website laten maken voor jouw bed & breakfast? Maar is het toch nog lastig om directe boekingen binnen te halen? Dan is de bed & breakfast booking engine van RoomRaccoon dé oplossing. Middels deze handige tool kunnen bezoekers via jouw eigen website direct een kamer reserveren. Het grootste voordeel is dat je geen extra kosten maakt voor deze directe boekingen. Uit onderzoek is gebleken dat de boekingsmodule van RoomRaccoon tot maar liefst 27% meer directe boekingen oplevert. Heb je nog een ouderwets contactformulier, of moeten bezoekers een mailtje sturen om een kamer te boeken? Stop daarmee en profiteer nú van ons Bed & Breakfast reserveringssysteem

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%