Transactiekosten besparen

van creditcards

Weet jij hoeveel je betaalt aan transactiekosten?

Dankzij de maandelijkse afschrijving, waarschijnlijk niet!

Weet je wat je nu aan transactiekosten betaald?

Wanneer je jouw hotel of B&B geopend hebt moest je natuurlijk veel regelen. Het afhandelen van Creditcard transacties is dan ook maar één van de vele zaken waar je tegenaan loopt. Heb jij onderzoek gedaan naar de kosten die komen kijken bij het afhandelen van zulke transacties?

Doordat betalingen worden uitbetaald in één maandelijkse batch, is niet duidelijk inzichtelijk wat je precies aan transactiekosten moet betalen voor het verwerken van creditcardbetalingen van je hotel of B&B.

cc

Bespaar tot duizenden euro's

aan transactiekosten via creditcard betalingen


Hoeveel kan ik aan transactiekosten besparen?

Een kleine rekensom leert dat een gemiddeld hotel met 20 kamers, van €150,- per nacht en een bezettingsgraad van 75%, waarbij 50% wordt afgeschreven met de Credit Card, je bij de ING, €1050,- betaalt per maand aan afhandelingskosten. Als je werkt met de online creditcard terminal van RoomRaccoon dan kosten precies dezelfde handelingen slechts €580. Dat is een besparing van €470,- per maand!*

 

business2

RoomRaccoon's Online Creditcard Terminal heeft zowel

voordelen voor de gast als hotelier

Flink besparen op transactiekosten

Bij het afhandelen van de creditcard betalingen voor je hotel of B&B worden extra kosten in rekening gebracht door je bank. De bank rekent voor het verwerken van deze transacties meer dan dat wij doen. De besparing dankzij RoomRaccoon's online creditcard terminal kan oplopen tot vele duizenden euro's op jaarbasis.

Verhoog de privacy van je gast

De receptie van je hotel of B&B kan de creditcard gegevens van de gast niet zien. Dit zorgt ervoor dat de privacy van de gast wordt gewaarborgt. Vanaf nu geen map met creditcard kopieën meer. Voorkom fraude en werk veilig met RoomRaccoon's online creditcard terminal.

Eén druk op de knop

Het is dankzij RoomRaccoon's systeem mogelijk om de creditcard betalingen af te handelen met één simpele druk op de knop. Er hoeven geen gegevens meer te worden ingevuld. Bespaar zo kostbare tijd die u liever besteed aan zaken die echt belangrijk zijn; je gasten!

Verminder no-shows

Balen, wanneer een gast niet komt opdagen. Deze kamer had je ook aan iemand anders kunnen verkopen. Voorkom no-shows door een pre-authoriteitscheck van de creditcard te doen. Dankzij deze functie in RoomRaccoon's online creditcard terminal, controleer je of de creditcard geldig is of niet. 

Weet je wat je nu aan transactiekosten betaald?

Wanneer je jouw hotel of B&B geopend hebt, moest je natuurlijk veel regelen. Het afhandelen van Creditcard transacties is dan ook maar één van de vele zaken waar je tegenaan loopt. Heb jij onderzoek gedaan naar de kosten die komen kijken bij het afhandelen van zulke transacties?

Doordat betalingen worden uitbetaald in één maandelijkse batch, is niet duidekijk inzichtelijk wat je precies aan transactiekosten moet betalen voor het verwerken van creditcardbetalingen van je hotel of B&B.

revenue compi

key grey

Hoe gaat je hotel of B&B nu om met de creditcard gegevens?

Het is eigenlijk wonderbaarlijk dat sommige hotels of B&B’s de creditcard van de gast scannen en een kopie hiervan extern opslaan in een map! Zulke gevoelige informatie kan door iedereen achter de balie worden meegenomen en ingezien. Wordt zoiets meegenomen door iemand met kwade bedoelingen, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Voorkom fraude voordat het plaatsvind. Werk veiliger met de Online Creditcard terminal van RoomRaccoon.

Wat heeft een hotel of B&B aan een creditcard systeem?

Tegenwoordig gebruiken veel zakelijke gasten een creditcard van de zaak. Door RoomRaccoon’s online creditcard terminal te gebruiken zal je hotel of B&B aantrekkelijker worden voor zakelijke reizigers.

Komt een gast soms niet opdagen wanneer er geboekt is?

Verlies je omzet omdat een gast niet komt opdagen maar toch een kamer heeft geboekt bij jouw Hotel of B&B? Alle hoteliers krijgen rillingen van een no-show. Met de Online Creditcard Terminal van RoomRaccoon kan je een pre-authoriteitscheck doen van de creditcard om dit te voorkomen.

RoomRaccoon is gemaakt voor jouw hotel of B&B

Vragen? Bel ons dan op 085-0290141 of probeer direct de gepersonaliseerde gratis demo.

Free Demo