Back to overview

#1 Hotel Management System in de 2020 HotelTechAwards

blog-nr-1-hotel-management-system-in-2020

Wat een goed begin van het jaar: Hotel Tech Report heeft zojuist aangekondigd dat RoomRaccoon is bekroond met de prestigieuze HotelTechAward als Beste Hotel Management Systeem in de wereld. Boem! 

Sommigen noemen het de Grammy's voor de hotelindustrie, dus op dit moment voelen wij ons een klein beetje zoals een filmster. De HotelTechAwards eren al jaren bedrijven met uitstekende producten en een nog betere klantrelatie.  Elk jaar strijden meer dan 100 top hotel technologiebedrijven – in meer dan 120 landen, om de bekroning van hun producten. De HotelTechAwards zijn gebaseerd op de feedback van klanten en worden nooit beïnvloed door de mening van analisten of de klantstatus bij het Hotel Tech Report. Na een spannende strijd is RoomRaccoon door Hotel Tech Report uitgeroepen tot het #1 Hotel Management System van 2020. Hoe geweldig is dat?


"RoomRaccoon is opgericht om een revolutie teweeg te brengen voor onafhankelijke hotels over de hele wereld",
zegt RoomRaccoon mede-oprichter Tijmen van Dijl "Het winnen van deze wereldwijde prijs, slechts 3 jaar nadat we zijn begonnen, is een geweldige erkenning voor ons team en een bevestiging dat we op de goede weg zijn. We kunnen niet wachten om in de nabije toekomst nog veel meer coole, nieuwe functies uit te rollen!"


De geverifieerde RoomRaccoon gebruikers laten in hun feedback weten, dat ze specifiek het gebruiksgemak en de geavanceerde functies zoals volledig automatische kamerprijzen waarderen. Dit maakt het leven van hoteliers zowel gemakkelijker als productiever. Hoteliers prijzen RoomRaccoon ook voor de geweldige klantenservice. Benieuwd naar wat RoomRaccoon voor jouw hotel kan betekenen? Vraag nu een gratis demo aan!