Back to overview

CHECK-IN 2020 verplaatst!

blog-check-in-2020-verplaatst

Morgen, 12 maart 2020 stond CHECK-IN 2020 op het RoomRaccoon programma.  Hét event gericht op de toekomst van de Hotel Industrie met de laatste trends en ontwikkelingen en met de beste lezingen van vooraanstaande bedrijven en professionals uit de Hotel Industrie. 


De afgelopen dagen heeft RoomRaccoon nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Noord-Brabant in de gaten gehouden en lang hebben wij de hoop gehad dat CHECK-IN 2020 gewoon kon plaatsvinden. Bij ons stond de gezondheid van onze gasten en sprekers altijd op de eerste plaats. Met dit in het achterhoofd en de nieuwsberichten van de laatste 24 uur hebben wij moeten besluiten om CHECK-IN 2020 te verplaatsen. 


Op dit moment zijn wij al in een vergevorderd stadium om met alle betrokken partijen een nieuwe datum te prikken in juni als de coronastorm waarschijnlijk weer is gaan liggen. Wij komen zo snel mogelijk met concrete berichtgeving over een nieuwe datum.Wij kijken er naar uit om CHECK-IN 2020 in juni als nog te laten plaatsvinden en het een groot succes te maken!


Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar [email protected]