Gekoppelde Partners

Leer onze partners kennen!

twinfield certificate

Verzorg de administratie van je hotel

RoomRaccoon biedt voor alle accounting software pakketten een vol-autmatische koppeling aan. Want wij kunnen ons voorstellen dat noch het hotel noch haar boekhouder zin heeft om alle boekingen zelf in te voeren. Zo zijn wij ook gekoppeld met het online boekhoudprogramma Twinfield. Twinfield verzorgt de administratie en boekhouding voor o.a. hotels en B&Bs.

Bezoek de website van Twinfield

Kassasysteem Hotel Restaurant

Horeca kassa gekoppeld met je PMS

UnTill is vanaf heden gekoppeld met RoomRaccoon. De kassa-oplossing op maat voor iedere situatie. Indrukwekkende functies, bewezen kwaliteit en sprekende referenties. Koppel je cafe, restaurant of bar aan je hotel. Boek reserveringen direct op kamer. Dit zorgt voor een flinke tijdsbesparing en voorkomt fouten in de adminisatratie. 

Bezoek de website van UnTill

staying logo transparent light

Verhoog de reiservaring van je gast

Staying is een app om te chatten met uw gasten (WhatsApp, WeChat, etc.), accounts te beheren en gebruikers en meerdere accommodaties in één overzicht te zien. Staying maakt communicatie tussen gasten en accommodaties gemakkelijk. Gasten kunnen de app gebruiken om informatie te krijgen over routebeschrijvingen, inchecken, de wifi code, enz.

Bezoek de website van Staying

logo mr winston

Kassakoppeling met Mr.Winston

RoomRaccoon is gekoppeld met het innovatieve kassasysteem Mr. Winston. Dankzij deze kassakoppeling is het mogelijk om rekeningen van uw restaurant eenvoudig op kamer te boeken. Zo hoeft u niet heen en weer te lopen tussen de balie en de kassa om dit apart in te voeren en vervolgens te koppelen. Beide systemen zijn met elkaar verbonden.  

Bezoek de website van Mr.Winston

QL Hotels Logo

Koppeling met QL Hotels & Restaurants

QL Hotels & Restaurants is dé collectie van ruim 130 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen. De chef-koks hebben dan ook stuk voor stuk een goede tot zeer goede naam.

Bezoek de website van QL hotels

QL Hotels Logo

Koppeling met Hotel Bonanza

Hoe meer u reist, hoe meer u bespaart dankzij ons onbeperkt Bonanza Club-lidmaatschap. Kortingen zijn van toepassing op elke accommodatie die vermeld staat op Hotel Bonanza. Dus waar wacht je nog op? Word lid en begin met sparen.

Bezoek de website van Hotel Bonanza

RoomRaccoon is gemaakt voor jouw hotel of B&B

Vragen? Bel ons dan op 085-0290141 of probeer direct de gepersonaliseerde gratis demo.

Gratis Demo