Back to overview

Hotel arrangement ideeën voor jouw hotel of B&B

Hotel arrangement ideeën voor jouw hotel of B

'Fietsen is fijn' - arrangement

Dit arrangement staat in Nederland op nummer 1; veel Nederlanders zijn op zoek naar een fiets arrangement en buitenlanders ook wanneer ze in Nederland verblijven. Onze trouwe tweewieler is erg populair, maar er zijn andere vervoersmiddelen waarmee je een hotel arrangement kunt samenstellen, bijvoorbeeld een trein en hotel arrangement. 

 

'Stay more, save more' - arrangement

De naam zegt het al: je krijgt meer dagen voor minder geld (bijvoorbeeld: 3 nachten voor de prijs van 2. Het is een veelgebruikt hotel arrangement en wordt vooral gepromoot bij weekend-gasten zodat de bezettingsgraad van de zondag wat hoger ligt.

 

'Familie focus' - arrangement

Heb je een speeltuin of pretpark in de buurt? Grote kans dat families geregeld jouw hotel of B&B bezoeken. Wil je hen extra stimuleren? Bied een "kids stay, play & eat for free" hotel arrangement aan. Hiermee is alles voor kinderen gratis (althans dat lijkt zo: je kan wat spelen met de prijs zodat je geen verlies draait).

  

'Vlucht weg van [...]' - arrangement

Het zuiden van Nederland viert carnaval, maar lang niet iedereen geniet van carnaval. Hotel Van der Valk speelt hier slim op in door het “get away from Carnaval” hotel arrangement aan te bieden. Hier verzekeren ze gasten van een onbezorgde overnachting zonder carnaval. Dit kun je natuurlijk ook met andere feestdagen doen.

   

'Rust & Relax' - arrangement

In ons drukke bestaan is relaxen het toverwoord en daarom is dit hotel arrangement altijd gewild. Iedereen wil relaxt zijn. Hoe zorg je daarvoor? Ontvang een masseuse in je hotel, organiseer een yogales in de voortuin of geef ze toegang tot het wellness-centrum verderop.

 

'Lekker Luxe' - arrangement

Je hoeft niet per se een luxe kamer te hebben om dit arrangement aan te bieden. Een "Lekker Luxe" hotel arrangement kan je ook samenstellen op basis van luxe services, zoals een chocoladefontein als brunch, een eeuwenoude fles wijn bij het diner of late-check out de volgende dag.

  

'Ik wil niet nadenken' - arrangement

We denken al genoeg na en veel mensen willen juist niet nadenken wanneer ze een weekendje weg zijn. Voor die mensen is het “ik wil niet nadenken” arrangement perfect! Je kunt van begin tot eind een planning voor ze maken – van het kanoën in de middag tot de bar in de avond – zodat ze écht nergens over na hoeven te denken.

  

'Soldaat van oranje' - arrangement

Maak gebruik van het theater, concert of een ander evenement bij jou in de buurt. Gasten die een evenement bezoeken zijn vaak geïnteresseerd in een overnachting in die omgeving. Werk samen met de event-manager en biedt bijvoorbeeld een soldaat van oranje arrangement aan.

  

'Diner-hotel' - arrangement

Iedereen moet eten en drinken en als jij iets lekkers klaarmaakt, willen ze dat misschien wel bij jou. Een vleesfestijn diner of veganistisch ontbijt zijn slechts enkele voorbeelden. Je hoeft het niet zelf te bereiden natuurlijk; je kunt ook samenwerken met een restaurant.

 

  

'Spring is here' - arrangement

Veel hoteliers maken gebruik van een seizoensarrangement, zoals Spring is Here. Het is vaak een manier om het diner-hotel arrangement een wat pakkendere naam te geven. Ditzelfde kun je doen voor feestdagen (bijvoorbeeld: kerst hotel arrangement).

 

'Honeymoon' - arrangement

Deze kon niet weggelaten worden: het honeymoon arrangement. Benodigdheden: rozenblaadjes, champagne, sensuele muziek, gedimd licht, rode kleuren en kaarsen en… zorg voor een zacht (geluidloos) bed.

 

'Divorced' - arrangement

Misschien iets minder bekend, maar het wordt al aangeboden in Amerika: het “Divorced” hotel arrangement. Het idee van dit arrangement is dat de scheiding snel definitief wordt. Een man en vrouw verblijven samen in een hotel, spreken af met een mediator en proberen in de tussentijd uit te rusten.

 

Zoals het laatste hotel arrangement laat zien: wees creatief! 

 

Je kunt je speciale arrangementen eenvoudig promoten middels onze hotel software op je website. Nog geen boekingspagina? Lees dan de voordelen van RoomRaccoon’s Boekingssysteem of vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan.