Back to overview

Maak jouw accommodatie klaar voor Valentijnsdag!

blog-maak-jouw-accomodatie-klaar-voor-valentijnsdag

14 februari a.k.a. Valentijnsdag: de liefde hangt in de lucht. Op de een of andere manier raken mensen een beetje verveeld door elkaar elk jaar bloemen of chocolade te geven. Dit jaar is de romantische escape een booming gift voor Valentijnsdag. Lees hier hoe je op die trein kunt springen!


Romantische Vibes
Het kan heel gemakkelijk zijn om je gasten in de stemming te brengen voor een nachtje weg met hun geliefde. Toon je toekomstige gasten een mix van romantische content op je sociale kanalen. Je kunt zelfs een teaser video maken of een give-away doen om meer bereik te creëren. Vraag je volgers om hun meest romantische verhaal op hun Instagram of Facebook te plaatsen en laat ze je erop taggen, om zo kans te maken op een romantisch uitje in je accommodatie.


Speciale aanbiedingen
Wie houdt er niet van liefde? En wie houdt er niet van een speciale aanbieding? Je kunt je accommodatie met een aantal gekke, speciale aanbiedingen op de markt brengen. Dit kan van alles zijn. Hoe cool zou het zijn als je een gratis oppasservice aanbiedt voor (jonge) ouders die bij jou verblijven? Of je biedt je gasten een gratis chocoladefondue aan als ze een kamer boeken voor de 14e. Zorg ervoor dat je deze speciale aanbiedingen op je website en op je sociale media plaatst zodat ze de juiste aandacht krijgen.


Arrangementen & Upselling
Heb je er ooit aan gedacht om je accommodatie te promoten met een speciaal Valentijnsdagpakket? Wat dacht je van een fles champagne bij aankomst of een romantisch vijfgangendiner? Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om te upsellen, de mogelijkheden zijn eindeloos!