Back to overview

Kosten besparen op je boekhouding met RoomRaccoon

blog-kosten-besparen-op-je-boekhouding

Bedrijven zijn verplicht om hun boekhouding bij te houden en om gedetailleerde financiële rapportages te creëren. Hoteliers spenderen meestal rond de €20 per kamer, per maand om hun boekhouder handmatig data in te laten voeren in het boekhoudsysteem zoals bijvoorbeeld Exact, Twinfield of Snelstart.

RoomRaccoon kan dit proces automatiseren door alle gefactureerde omzetten & betalingen in het accountingsysteem te zetten, juist gealloceerd aan de, vooraf op maat ingestelde grootboekrekeningen. Dit proces verlicht de accountant van zijn handmatige taken, en scheelt op deze manier vele uren werk. Uren die niet aan jou, de hotelier, gefactureerd hoeven worden.

 

Ervaringen van Hoteliers:

“Ik heb geen benul van accounting en ik vertrouw erop dat mijn boekhouder doet wat nodig is. Ik had nooit nagedacht over de mogelijkheid om het proces van data invoeren te automatiseren voordat RoomRaccoon me dit voorstelde. Ik ben blij dat ze dat gedaan hebben, want ik betaal nu €500 per maand minder dan eerst!”
– Nadja Buckenberger, Bliss Hotel (9 kamers, NL, gebruikt Twinfield)

 

“Ik ben erg blij met de connectie omdat het me een heleboel tijd bespaart. Ik doe altijd mijn eigen administratie, eerst deed ik dit elke dag en nu doe ik dit slechts één keer per week. Hierdoor heb ik dus veel meer tijd vrij gemaakt voor dingen die ik wel leuk vind om te doen. Het zou me waarschijnlijk een klein fortuin schelen als ik een accountant in dienst zou hebben.”
– André Schipper, De Johanneshoeve (8 kamers, NL, gebruikt Snelstart)

 

Upgrade pakket
RoomRaccoon’s Accounting automatiserings-pakket bevat financiële rapportages en een koppeling met accounting software; een managed service dat automatisch alle gefactureerde omzet & betalingen in een ondersteunde accounting software plaatst. RoomRaccoon zal actief ondersteunen bij in het instellen van de juiste grootboekrekeningen die nodig zijn voor je boekhouder.