Zij snappen het...

Met deze leveranciers hebben wij goede ervaringen!

Bed & Breakfast Cadeaukaart

De Bed & Breakfast Cadeaukaart kunt u inmiddels ook in Europa gebruiken, zoals in België, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Hongarije, Schotland en binnenkort ook in Duitsland. Daarbij is de kaart een geschikt cadeau voor liefhebbers van wandelen, fietsen, avontuur, cultuur, stedentrip, varen, motorrijden, paardrijden, wintersport of lekker zonnen aan het zwembad/strand.

MyBookings: Tijd voor een nieuwe online strategie?

Uw hotel betaalt veel commissie aan Online Travel Agents als Booking.com, Hotels.nl en Expedia. Het lijkt een noodzakelijk kwaad. Maar is dat wel zo? Of laat u simpelweg kansen via uw direct sales kanalen liggen? MyBookings lost dit voor u op. Door onze jarenlange ervaring in de hotelbranche hebben wij een duidelijk beeld van de markt en ontwikkelde wij een strategie die ervoor zorgt dat u weer meer directe boekingen ontvangt zodat u die commissie weer in uw eigen zak kan steken.

GetControl helpt je om grip op je onderneming te krijgen!
Stoov lanceert verwarmd zitkussen

Duurzaam, comfortabel én behaaglijk buiten zitten dankzij Dutch Design. Na twee jaar doorontwikkelen brengt Stoov met succes een warmtekussen op de markt dat in Nederland wordt gemaakt. Steeds meer terrassen bieden hun gasten een warm welkom met een Stoov warmtekussen. Het Stoov warmtekussen verwarmt door middel van een oplaadbare batterij en verbruikt maximaal 12 Watt.