Back to overview

Nieuwjaars Resoluties

blog-nieuwjaars-resoluties

9 van de 10 mensen beginnen hun jaar met wat "new year, new me" motivatie. Dit gebeurt niet alleen op persoonlijk, maar ook op professioneel niveau. Het belangrijkste om te weten is wat realistisch mogelijk is, hoeveel tijd je hebt en wat je financiële capaciteiten zijn. Bedenk uitdagingen voor jezelf, die je ook daadwerkelijk kunt aangaan. Waarom maak je van 2020 niet het jaar van de gastbetrokkenheid en een toegenomen omzet? Het is tijd om je doelen te stellen voor de komende 12 maanden.

Doel #1: Verhoog je inkomsten

Vraag en aanbod, dat is het spel dat je wilt spelen om de kameropbrengst te verhogen. Wanneer de vraag hoog is, verhoog je de kamerprijs; je verlaagt de kamerprijs wanneer er weinig of geen vraag is. Natuurlijk kun je andere prijsstrategieën gebruiken, maar het begrijpen van dit spel staat aan de basis van elke prijsstrategie. Je vraagt je misschien wel af, is het niet moeilijk en riskant om de kamerprijs te veranderen? Nou, niet als je gebruikt maakt van de RoomRaccoon PMS met geïntegreerde Channel Manager! Wil je nog wat meer tips over hoe je je omzet kunt verhogen? Bekijk dan eens ons artikel over yield management.

Doel #2: Verbeteren van de betrokkenheid van je gasten

De kern van elke succesvol hotel of B&B, is de tevredenheid en betrokkenheid van de gasten. Je kunt het plezier dat je heeft met uw gasten verbeteren met kleine dingen zoals het achterlaten van een persoonlijk geschreven briefje, een gepersonaliseerde e-mail of het geven van een geschenk aan gasten die herhaaldelijk uw accommodatie bezoeken. Het internet is een geweldige en gemakkelijke manier om die interactie te creëren. Echter, het betrekken van klanten alleen tijdens hun verblijf is niet meer genoeg om op te vallen. Probeer uw gastinteractie uit te breiden naar de pre- en post-verblijfperiodes. Wist u dat u met RoomRaccoon automatisch gepersonaliseerde pre- en post-stay berichten kunt versturen?

Doel #3: Ben een gastheer of gastvrouw, in plaats van een secretaresse

Hoe houd jij de reserveringen in je hotel of B&B bij? Met pen en papier? Of gebruik je nog steeds contactformulieren op je website die je moet organiseren? Heb je het gevoel dat dit veel tijd kost en wil je meer tijd besteden aan je gasten? Als het antwoord op minstens twee vragen ja is, weet dan dat je dit gemakkelijk kunt veranderen! Door al je dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen met een PMS, kun je meer tijd en energie besteden aan je gasten en ervoor zorgen dat zij het best mogelijke verblijf hebben. Benieuwd wat RoomRaccoon voor jou kan betekenen? Vraag dan nu een gratis proefversie aan!

Hier bij RoomRaccoon, wensen wij jou en je team heel veel succes in 2020 en een gelukkig nieuwjaar!