Back to overview

Persbericht : RoomRaccoon behoort tot de 100 best presterende bedrijven van Nederland

Saas100

MT/Sprout erkent RoomRaccoon als een van de top SaaS-bedrijven in Nederland voor 2022 in de SaaS100 award. 

 

(BREDA) 24 mei 2022. RoomRaccoon, een toonaangevend Hotel Management Systeem, heeft zich geplaatst in de top 100 van best presterende SaaS-bedrijven in Nederland voor 2022. De SaaS100 award, uitgevoerd door M/T Sprout, is gebaseerd op verschillende criteria waaronder de omzetgroei, de snelheid van internationale expansie en de efficiëntie van de bedrijfsvoering. 

 

"We zijn erg trots op deze erkenning", zegt mede-oprichter en CEO, Tymen van Dyl. "Het is een bewijs van de kracht van ons product en de uitzonderlijke service vanuit ons team van toegewijde professionals."

 

RoomRaccoon, opgericht in 2017 door boutique hoteleigenaar Nadja Buckenberger en partner Tymen van Dyl, is een alles-in-één oplossing voor onafhankelijke hoteliers waarbij een property management systeem, booking engine en channel manager worden gecombineerd. 

 

Vandaag de dag is RoomRaccoon vertegenwoordigd over de hele wereld met kantoren in Nederland, Duitsland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Kroatië, Italië, Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn het vertrouwde systeem voor meer dan 1600 onafhankelijke hotels in 49 landen wereldwijd. 

 

Ondanks de uitdagende omstandigheden als gevolg van de pandemie heeft RoomRaccoon haar bedrijvigheid sterk ontwikkeld. De inkomsten van het bedrijf zijn vorig jaar met 70% gestegen en het aantal werknemers is uitgebreid van 42 naar 69, met als doel 100 werknemers tegen het einde van 2022.

 

"Het is een spannende tijd voor RoomRaccoon. Door innovatie zijn we in staat geweest om veel verschillende markten te betreden en ons internationale team te laten groeien met mensen die toegewijd zijn aan het versterken van hoteliers over de hele wereld," zegt Tymen.

 

RoomRaccoon is door hotelmanagers en industrie-experts op Hotel Tech Report uitgeroepen tot het beste Hotel Management Systeem in 2020 en 2021. Het bedrijf werd ook genomineerd door Techleap als het vijfde meest succesvolle softwarebedrijf van Nederland in 2021.

 

Over RoomRaccoon

 

RoomRaccoon is een toonaangevend alles-in-één hotel management software waarop wordt vertrouwd door duizenden onafhankelijke accommodaties wereldwijd. Opgericht in Nederland in 2017 door hoteleigenaar Nadja Buckenberger en tech-ondernemer Tymen van Dyl, het cloud-based platform combineert een PMS, een channel manager en een volledig geïntegreerde booking engine. Dit alles met een reeks functies die de operationele activiteiten aansturen en actief de inkomsten verhogen op de contactpunten met de gast. RoomRaccoon heeft momenteel tien kantoren verspreid over Nederland, de DACH-regio, Zuid-Afrika, Portugal, Italië, Kroatië, Spanje, Frankrijk, Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels zijn meer dan 1600 accommodaties in 54 landen uitgerust met het succesvolle en innovatieve platform van RoomRaccoon.