Back to overview

RoomRaccoon en e-Boekhouden.nl

RoomRaccoon en e-Boekhouden.nl

Als eigenaar van een hotel, B&B of appartement wil je niet alleen je reserveringen en betalingen up-to-date hebben. Je bent ondernemer en dus moet je ook je boekhouding netjes bijhouden. En dan is een koppeling tussen je hotelsoftware en een boekhoudpakket natuurlijk erg handig!
RoomRaccoon koppelt met het online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl. De koppeling stuurt iedere nacht je transacties vanuit RoomRaccoon naar je administratie. Je hoeft deze dus niet meer handmatig over te nemen in de boekhouding.
Bekijk voor meer informatie over de koppeling ook de uitgebreide handleiding.

Over e-Boekhouden.nl

Met de online boekhoudsoftware van e-Boekhouden.nl doe je eenvoudig zelf je boekhouding. Boekhouden een tijdrovende klus? Niet met e-Boekhouden.nl. Facturen versturen, bonnetjes inboeken, de btw-aangifte; het is allemaal zo geregeld.
Met e-Boekhouden.nl heb je altijd en overal inzicht in je financiële situatie. Daarnaast bespaar je tijd door het gebruik van slimme koppelingen, bijvoorbeeld met je bank. Koppel ook RoomRaccoon aan e-Boekhouden.nl en houd tijd over voor jouw onderneming.

Maak een gratis account aan

Nog geen account op e-Boekhouden.nl? Maak nu gratis een account aan op e-Boekhouden.nl en ervaar het gemak van online boekhouden én de koppeling met RoomRaccoon.