Back to overview

RoomRaccoon maakt het leven makkelijker

blog-roomraccoon-maakt-het-leven-makkelijker

Nog nooit was het zo eenvoudig om boekingen te ontvangen en deze met één klik toe te wijzen aan kamers, extra's toe te voegen, betalingsverzoeken te versturen en ga zo maar door. 

Maar is het gemakkelijk te gebruiken?
Reken maar. RoomRaccoon is ontworpen om eenvoudig en intuïtief te zijn. Gebruiksgemak staat voorop bij al onze ontwikkelingen. Zo kun je bijvoorbeeld je boekingen makkelijk verplaatsen met een eenvoudige drag & drop. 

 

Waarom is deze software zo populair bij iedereen?
In tegenstelling tot veel andere beheersystemen is RoomRaccoon een echt alles-in-één platform. In feite hoef je natuurlijk niet over te stappen van je huidige systeem naar ons, maar kun je met je huidige systeem online verkopen? betalingen doen? met klanten communiceren? toeslagen toevoegen? facturering opmaken en nog veel meer, met één enkele toegang?

 

Hoe komt het dat RoomRaccoon's Channel Manager zo snel is?
Overboekingen is voor velen een echte nachtmerrie en dat begrijpen wij. Wij willen dat je een goede nachtrust hebt. Vanwege het geringe aantal fouten (minder dan 1%) zijn wij door Booking.com aangewezen als Preferred Partner voor het beheer van gevoelige gegevens (PII, PCI, TLS compdliant). Wij kunnen zorgen voor een update met Booking.com, Expedia en Agoda met een maximum verschil van 10 seconden. Alle andere XML-koppelingen (volledige aansluitingspercentages en beschikbaarheid) hebben een maximale afwijking van 2 minuten. iCal-verbindingen, beschikbaar voor kleinere kanalen met alleen een update van de beschikbaarheid, heeft een maximale afwijking van 10 minuten.

 

Wat doet RoomRaccoon om mij te helpen gevoelige gegevens te beheren?
Het beheer van creditcards of gastgegevens is voor velen een probleem, maar niet voor RoomRaccoon. Alle gegevens zijn vanaf het begin beschermd met een toegangscode en je kunt er meerdere aanmaken voor je medewerkers en een voor de beheerder. Bovendien worden creditcards door de gratis integratie van het online betalingssysteem opgeslagen op een beveiligde, versleutelde server.

 

Wat maakt de RoomRaccoon software uniek?
Wij brengen periodiek software-updates en nieuwe functies uit die volledig gratis voor je zijn. Je hoeft niet voor een zwart scherm te wachten op het einde van de update, je hoeft alleen maar in te loggen, zoals elke ochtend.

 

Waarom is het Opportunity Centrum zo speciaal?
Wij zijn ook hoteleigenaren en we weten wat het betekent om fulltime in een accommodatie te werken. Daarom willen wij je graag een verzameling van alle functies in de RoomRaccoon aanbieden, elk met een eigen diepgaande analyse, zodat je het hele platform optimaal kunt benutten en waarmee je je leven makkelijker kunt maken.

 

Hoe zit het met het milieu?
RoomRaccoon is ontworpen om geen papier- of ander materiaalverspilling te veroorzaken. Je hoeft geen server te installeren omdat deze volledig in de Cloud staat en gezien het gebruiksgemak, hoef je geen vellen af te drukken voor de receptie of het schoonmaakpersoneel. Het is allemaal gemakkelijk te beheren vanaf elk mobiel apparaat of pc.

 

Is het gemakkelijk om over te schakelen naar RoomRaccoon?
Natuurlijk. Om je account in RoomRaccoon te activeren, hoef je slechts 3 eenvoudige stappen te volgen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld de Booking Engine personaliseren met je eigen foto's, beschrijvingen maar bovenal kun je het toegankelijk maken voor al je klanten, omdat de booking engine kan worden vertaald in maar liefst 7 talen!

 

Zal er iemand zijn om me te helpen?
Natuurlijk. Waar je ook bent, je hebt altijd de beschikking over ons helpcentrum. In het helpcentrum vind je de antwoorden op al je vragen. Maar dat is nog niet alles: je kunt rechtstreeks met ons communiceren door een bericht achter te laten of je kunt ons telefonisch bereiken tijdens de openingstijden van het kantoor. Ons team staat voor je klaar.

 

Zal ik blij zijn dat ik voor RoomRaccoon heb gekozen?
Er zijn al meer dan 1000 klanten die RoomRaccoon gebruiken en dit aantal blijft groeien. Hun tevredenheid behoort tot de hoogste in de branche. Diegene die voor RoomRaccoon hebben gekozen, hebben nu meer tijd voor hun bedrijf, hun gasten en zichzelf!