Back to overview

RoomRaccoon op Independent Hotel Show Amsterdam

RoomRaccoon op Independent Hotel Show Amsterdam

The Independent Hotelshow is al een aantal jaren op een rij het belangrijkste zakelijke evenement in Groot-Brittannië voor luxe- en boutique hotels. Dit jaar vindt het evenement voor het eerst plaats op het Europese vaste land. Op 8 en 9 mei dient de Amsterdam RAI als decor voor dit evenement. Independent Hotel Show Amsterdam biedt ontmoetings- en netwerkmogelijkheden, er zijn lezingen bij te wonen en diverse productpresentaties. RoomRaccoon zal in samenwerking met partner Lightspeed deelnemen aan de Independent Hotel Show Amsterdam. 

Ontmoet ons op IHSA

In onze stand heten we je van harte welkom. Kom eens langs om een kennis te maken of een praatje te maken als je al klant bent. Ook staan we klaar om je een demo te geven van onze hotelreserveringssoftware. Sinds dit jaar kunnen we ook de integratie met onze partner Lightspeed laten zien. Mocht u een hotel met bar of restaurant hebben, dan is deze integratie ideaal. We hebben onze hotelreserveringssoftware namelijk gekoppeld aan de point of salesoftware van Lightspeed. U kunt daarmee de consumpties van uw klanten in de bar of het restaurant op de kamer van de klant boeken.

Overige exposanten

De overige exposanten op Independent Hotel Show Amsterdam zijn hoogwaardige productproducenten en dienstverleners op het gebied van ontwerp en inrichting, ontspanning en wellness, hotelproducten en voorzieningen, housekeeping, tech, marketing, zakelijke dienstverlening en meer.

Maak een afspraak

Mocht u de Independent Hotel Show Amsterdam willen bezoeken op 8 of 9 mei neem dan even contact op met onze accountmanager Derk. Hij plant graag een afspraak met je in en hij heeft ook een aantal toegangskaarten te vergeven. Hij is te bereiken via [email protected] of op +31(0)6 11086275. Mocht je ook interesse hebben in een demo van Lightspeed is dat uiteraard mogelijk.

We hopen je op 8 of 9 mei te zien bij stand E90.