Back to overview

RoomRaccoon & Lightspeed op IHS Amsterdam

blog-roomraccoon-lightspeed-op-ihs

IHS @ RAI, Amsterdam is verplaatst. We zien jullie graag in juni! The Independent Hotel Show is al een aantal jaren op een rij het belangrijkste zakelijke evenement in Groot-Brittannië voor luxe- en boutique hotels. Dit jaar vindt het evenement voor de tweede keer plaats op het Europese vaste land. Op 24 en 25 juni, dient de Amsterdam RAI als decor voor dit evenement. Independent Hotel Show Amsterdam biedt ontmoetings- en netwerkmogelijkheden, er zijn lezingen bij te wonen en diverse productpresentaties. RoomRaccoon zal in samenwerking met partner Lightspeed deelnemen aan de Independent Hotel Show Amsterdam. 

Ontmoet ons op IHSA

Je bent van harte welkom bij onze stand! Kom eens langs om een kennis te maken of een praatje te maken als je al klant bent. Ook staan we klaar om je een demo te geven van onze hotelreserveringssoftware. Ook kunnen wij je de integratie met onze partner Lightspeed perfect laten zien. Mocht je een hotel met bar of restaurant hebben, dan is deze integratie ideaal. We hebben onze hotelreserveringssoftware namelijk gekoppeld aan de point of salesoftware van Lightspeed. Je kunt daarmee de consumpties van je klanten in de bar of het restaurant op de kamer van de klant boeken.

Maak een afspraak

Plan hieronder direct een afspraak in met onze Nederlandse country manager Casper. We hopen je op 24 of 25 juni te zien bij stand B64, tot dan!