Back to overview

SnelStart: een slimme oplossing voor uw administratie

SnelStart: een slimme oplossing voor uw administratie

Geschreven door  Frank - Snelstart

Ondernemen is leuk en uitdagend, maar ook hard werken. Slimme ondernemers kiezen voor slimme oplossingen. Ze laten zich digitaal ontzorgen zonder de grip op hun bedrijf te verliezen.

Makkelijk, snel en voordelig!

De administratie op orde en de boekhouding geautomatiseerd. Alles uit de weg om vrij te kunnen denken. SnelStart helpt ondernemers om grip te houden op hun bedrijf en hun financiën.

SnelStart levert boekhoudsoftware die toegankelijk is. Makkelijk om mee te werken. Betrouwbaar én voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Steeds meer zzp’ers en mkb’ers kiezen vanwege het gebruiksgemak, de lage abonnementskosten en de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding voor SnelStart.

Alleen factureren of juist volledige controle over de boekhouding?

Klanten van SnelStart kiezen zelf welk pakket het beste bij ze past. Elk pakket is 30 dagen gratis en vrijblijvend te proberen. Met slimme oplossingen helpen wij ruim 63.000 ondernemers hun zaken beter te regelen. Voorbeelden hiervan zijn de handige bank- en branchekoppelingen. Onze klanten bepalen zelf hoe en waar ze hun administratie doen. Lokaal op de PC of via smartphone of tablet. Gebruikers kunnen profiteren van de makkelijke (online) samenwerking tussen klant en accountant.

SnelStart is Gold Partner van Microsoft op het gebied van Application Development en Cloud Platform. Op 1 juni 2017 werd SnelStart, uit 8.000 partners in Nederland, verkozen tot Microsoft Country Partner of the Year. SnelStart is gevestigd in Oosterend op Texel. In september opent een tweede filiaal in Alkmaar. Kijk voor meer informatie op www.snelstart.nl.