Functies

De boekhouding bijhouden

Bespaar jezelf tijd en frustratie aan het eind van elke maand. Koppel eenvoudig je boekhoudsoftware aan RoomRaccoon waardoor je dagelijkse facturen automatisch rechtstreeks vanuit het systeem in je boekhouding terechtkomen.

 

BOEK EEN DEMO

FINANCE_ACCOUNTING-AUTOMATION_FEATURES_CA_ULTRAMOCKUP_1

 

Pooled inventory 

Bespaar tijd en verminder fouten

Nooit meer tegenstrijdige rapporten. Met RoomRaccoon kun je dagelijks financiële rapporten genereren die automatisch worden doorgestuurd naar je gekoppelde boekhoudoplossing./p>

Dynamic rate 

Grootboekrekeningen

Wij werken met een kasstelsel. Dit betekent dat alle componenten, zoals accommodatie, add-ons en belastingen, worden opgesplitst en gekoppeld aan de juiste grootboekrekening.

Virtual Credit cards 

Wij regelen de set-up

RoomRaccoon verzorgt de gehele set-up inclusief inventarisatie van alle relevante grootboekrekeningen, mapping en het activeren van de connectivity. Wij houden ook toezicht met betrekking tot de werking.

 

Automatiseer je rekeningen

 

Alle facturen worden 's nachts vanuit het RoomRaccoon PMS naar je boekhoudrekening gestuurd. Op deze manier zijn je rekeningen altijd up-to-date en hoef je je nooit meer bezig te houden met het uitvoeren van nachtelijke controles!

 

RoomRaccoon prestay emails RoomRaccoon maakt verbinding met verschillende boekhoudsoftware

 RoomRaccoon RevPAR Ontvang gedetailleerde financiële rapporten per grootboekrekening

RoomRaccoon online check-in Bespaar onnodige kosten met automatisering