Boekingssysteem

Tot 27% meer directe boekingen

Op zoek naar een boekingssysteem voor jouw hotel of bed & breakfast? Een systeem waarbij je géén commissiekosten hoeft te betalen aan Expedia, Booking.com of Hotelspecials.nl? Probeer RoomRaccoon gratis uit!

 Maak een gratis account aan!

Haal meer directe boekingen binnen

Dankzij het boekingssysteem van RoomRaccoon

Boekingssysteem

Ben je de trotse eigenaar van een klein hotel of bed & breakfast? Maar ben je op zoek naar een methode om meer directe boekingen binnen te halen? Dan kun je nú profiteren van de hotel software van RoomRaccoon, inclusief booking engine. Met het boekingssysteem is het mogelijk om tot 27% meer directe boekingen binnen te halen. Boekingen waarover je dus geen vervelende commissiekosten hoeft te betalen. Gewoon directe boekingen, rechtstreeks in het property management systeem van jouw hotel of bed & breakfast. Maar dat is nog niet alles, het boekingssysteem van RoomRaccoon kan visueel aangepast worden zodat deze perfect aansluit op de huisstijl van jouw website.

Arrangementen en Add-ons

Binnen het property management systeem is het mogelijk om eigen arrangementen aan te maken. Heb je een hotel of bed & breakfast in de buurt van een dierentuin, museum of pretpark? Maak hier dan een leuk arrangement voor aan, dus de overnachtingen gecombineerd met een entreebewijs. Wanneer je een arrangement hebt aangemaakt, dan kan deze direct getoond worden in het boekingssysteem. Dus buiten het feit dat je geen commissie betaald, kun je ook meer rendement behalen middels deze arrangementen. Wil je add-ons toevoegen zoals een fles champagne, late check-out of ophaalservice? Geen enkel probleem, deze add-ons zijn allemaal terug te vinden in het boekingssysteem van onze hotel software.

Meer directe boekingen

Het is inmiddels een feit dat veel internetgebruikers op Booking.com of Expedia op zoek gaan naar een gewenste accommodatie. Maar het is niet altijd zo dat de gebruikers direct boeken op de website van de betreffende OTA. Veel mensen gaan nadien op zoek naar de website van het hotel of een bed & breakfast. Dat is natuurlijk fijn, maar dan moet je er wel voor zorgen dat er een overnachting op jouw website geboekt kan worden. Daarom is het boekingssysteem zo belangrijk, hier kan namelijk direct een overnachting worden geboekt. Geen ouderwetse contactformulieren om de beschikbaarheid na te vragen. Gewoon een actueel aanbod van jouw kamers en meer directe boekingen!

Voordelen van RoomRaccoon

Wanneer je gebruik wilt maken van een boekingssysteem voor jouw bed & breakfast of klein hotel, kun je profiteren van RoomRaccoon. Niet alleen kun je de software gratis uitproberen, maar je betaald enkel en alleen een vast bedrag per maand. De prijs wordt berekend aan de hand van het aantal kamers van de accommodatie. Daarnaast kun je directe boekingen snel binnen halen. Dus geen vervelende commissiekosten, maar wel een rendabele en visueel aantrekkelijke boekingsmodule die je makkelijk op de website kunt zetten. Onze hotel software is uiterst gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. Buiten het boekingssysteem kun je ook profiteren van PMS software en de krachtige Channel Manager.

Meer directe boekingen binnen halen?

Maak dan een gratis account aan bij RoomRaccoon

Maak een gratis account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg