Boekingssysteem

Probeer gratis

RoomRaccoon | Dé alles-in-een hotel software

Alles-in-één hotel software

Onze hotel software is een totaaloplossing, je profiteert namelijk van een Property Management Systeem, Channel Manager en een boekingsmodule. Alles om jouw accommodatie succesvol te maken.

Met RoomRaccoon kun je enorm veel tijd besparen

Bespaar enorm veel tijd

Met het Property Management Systeem wordt een hoop werk uit je handen genomen. Automatische bevestigings e-mails, facturatie, het opslaan van de voorkeuren van gasten én nog veel meer.

Meer directe boekingen met RoomRaccoon

Meer directe boekingen

Dankzij onze Booking Engine kun je meer directe boekingen binnen halen. Stop met het betalen van commissiekosten, met onze boekingsmodule haal je meer boekingen binnen via jouw eigen website.

Geen vervelende overboekingen meer

Geen overboekingen meer

Met de Channel Manager wordt het kamer aanbod (en de kamerprijzen) real-time bijgewerkt. Wordt er een hotelkamer geboekt via een boekingskanaal? Dan wordt het aanbod overal direct aangepast.

Boekingssysteem

Ben je de trotse eigenaar van een klein hotel of bed & breakfast? Maar ben je op zoek naar een methode om meer directe boekingen binnen te halen? Dan kun je nú profiteren van de hotel software van RoomRaccoon, inclusief booking engine. Met het boekingssysteem is het mogelijk om tot 27% meer directe boekingen binnen te halen. Boekingen waarover je dus geen vervelende commissiekosten hoeft te betalen. Gewoon directe boekingen, rechtstreeks in het property management systeem van jouw hotel of bed & breakfast. Maar dat is nog niet alles, het boekingssysteem van RoomRaccoon kan visueel aangepast worden zodat deze perfect aansluit op de huisstijl van jouw website.

Arrangementen en Add-ons

Binnen de property management software is het mogelijk om eigen arrangementen aan te maken. Heb je een hotel of bed & breakfast in de buurt van een dierentuin, museum of pretpark? Maak hier dan een leuk arrangement voor aan, dus de overnachtingen gecombineerd met een entreebewijs. Wanneer je een arrangement hebt aangemaakt, dan kan deze direct getoond worden in het boekingssysteem. Dus buiten het feit dat je geen commissie betaald, kun je ook meer rendement behalen middels deze arrangementen. Wil je add-ons toevoegen zoals een fles champagne, late check-out of ophaalservice? Geen enkel probleem, deze add-ons zijn allemaal terug te vinden in het boekingssysteem van onze hotel software.

Meer directe boekingen

Het is inmiddels een feit dat veel internetgebruikers op Booking.com of Expedia op zoek gaan naar een gewenste accommodatie. Maar het is niet altijd zo dat de gebruikers direct boeken op de website van de betreffende OTA. Veel mensen gaan nadien op zoek naar de website van het hotel of een bed & breakfast. Dat is natuurlijk fijn, maar dan moet je er wel voor zorgen dat er een overnachting op jouw website geboekt kan worden. Daarom is het boekingssysteem zo belangrijk, hier kan namelijk direct een overnachting worden geboekt. Geen ouderwetse contactformulieren om de beschikbaarheid na te vragen. Gewoon een actueel aanbod van jouw kamers en meer directe boekingen!

Voordelen van RoomRaccoon

Wanneer je gebruik wilt maken van een boekingssysteem voor jouw bed & breakfast of klein hotel, kun je profiteren van RoomRaccoon. Niet alleen kun je de software gratis uitproberen, maar je betaald enkel en alleen een vast bedrag per maand. De prijs wordt berekend aan de hand van het aantal kamers van de accommodatie. Daarnaast kun je directe boekingen snel binnen halen. Dus geen vervelende commissiekosten, maar wel een rendabele en visueel aantrekkelijke boekingsmodule die je makkelijk op de website kunt zetten. Onze hotel software is uiterst gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. Buiten het boekingssysteem kun je ook profiteren van PMS software en de krachtige Channel Manager.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%