Functies

Verhoog je directe boekingen met 43% via onze Booking Engine

Geef online boekers een snel inzicht in je kamerbeschikbaarheid en laat ze direct op je website boeken met onze volledig geïntegreerde booking engine. Gezien de prestatiegegevens van onze klanten, kan je tot 43% meer rechtstreekse boekingen realiseren! 

 

BOEK EEN DEMO

RoomRaccoon BookingEngin

 

 

Verhoog je RevPAR

Bied je gasten arrangementen, kamer upgrades en extra's aan via geïntegreerde upselling en ervaar hoe je inkomsten per beschikbare kamer explosief toenemen.

 

Dynamische prijsbepaling

Altijd de beste prijzen op het juiste moment met Yield Management dat automatisch je prijzen aanpast op basis van je bezettingsgraad en de huidige vraag. 

 

Accepteer online betalingen

Verwerk betalingen automatisch via de booking engine tijdens het reserveren. Vraag gasten om het volledige bedrag te betalen of om een vooruitbetaling te doen om no-shows te voorkomen. 

Volledig geïntegreerde toekomstbestendige functies

 Voeg extra's toe zoals ontbijt, een massage of een fles wijn op de kamer en upsell deze opties rechtstreeks via de booking engine. 

 Creëer speciale arrangementen in het PMS die geboekt kunnen worden in de booking engine. 

 Activeer automatische boekingsbevestiging e-mails. Pas de e-mailsjablonen eenvoudig naar eigen smaak aan.

 Creëer persoonlijke kortingscodes die in de booking engine kunnen worden ingewisseld. 

 Faciliteer internationale reizigers met meertalige ondersteuning en een valuta converter.

 Pas je booking engine aan op de uitstraling en sfeer van je accommodatie. Selecteer kleuren, upload foto's van je kamers, voeg je logo toe en meer!   


 Volg je websiteverkeer met Google Tag Manager, Google Analytics en Facebook Pixel.

 

 

Booking engine mockup

 

 

100% geïntegreerd met RoomRaccoon PMS

 

De booking engine is volledig geïntegreerd met ons Property Management Systeem (PMS). Dit betekent dat alle reserverings- en gastgegevens worden toegevoegd aan het PMS en dat je inventaris direct en via alle boekingskanalen wordt bijgewerkt.

  

 

LEES MEER

Koppel je website of maak er een

Heb je al een website? Sluit onze booking engine eenvoudig aan op je bestaande site om van je online bezoekers je boekers te maken.

Heb je een website nodig? Onze booking engine kan fungeren als je directe boekingskanaal of je kunt een eigen website maken met onze eenvoudige website builder. Kies uit verschillende moderne, aanpasbare sjablonen en wees creatief!

 

LEES MEER

website builder 2

 

 

Maak online betalingen eenvoudig, snel en veilig met onze betalingsintegratie

 

RaccoonPay is volledig gekoppeld aan de rest van onze management software en verwerkt transacties automatisch met slechts één klik op de knop. 

 

roomraccoon integrations

 

LEES MEER

Wereldwijd gebruikt door meer dan 1500 accommodaties

"De integratie en automatisering van RoomRaccoon, wat handmatige acties uitsluit, is een revolutie in Hotel Management Software"


Dominique - Hotel Beijers

 

BEKIJK VIDEO