ONTVANG 43% MEER DIRECTE BOEKINGEN - COMMISSIEVRIJ

Ja! Het is echt waar! Onze Booking Engine helpt je jouw directe verkoop te verhogen met 43%. Makkelijk op te zetten, makkelijk te beheren.

52% van de online boekers bezoeken de website van het hotel om meer informatie te vinden en om te kijken of er betere prijzen te vinden zijn. Zorg dat je die boekingen binnenhaalt!


 Booking Engine

PROBEER HET NU


 

 

 

Meer Directe Boekingen!

52% van alle online boekers bekijken de website voor meer info. Wil je meer directe boekingen generen? Zorg dan voor een website met betere prijzen. Vergeet lastige handelingen, maar laat mensen onmiddellijk gemakkelijk boeken.

No more commission costs

 

 

 

 

Geen Commissie Meer Betalen

Met onze boekingsmodule hoef je niet langer commissie betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die via onze online booking module op jouw website gemaakt worden zijn commissie vrij. 

 

 

 

Slimme Prijzen

Ons platform ondersteunt dynamisch onderhandelde tarieven met bedrijven, zonder bijkomende codering. Makkelijk in gebruik en het bespaart je heel wat moeite.

No more commission costs

 

 

 

 

Maak Arrangementen

Creëer meerwaarde door gepersonaliseerde pakket/combo deals te maken voor weekenden en speciale (feest) dagen. 


RoomRaccoon PMS icon

 

 

 

100% Geïntegreerd met het PMS

Wanneer een gast boekt via de booking engine, wordt dit direct aangepast in het Property Management System. Ook de externe kanalen ontvangen meteen de updates zodat overboekingen voorkomen worden.

Addons

 

 

 

 

Slimme Extras

Extra's kunnen ingesteld worden zodat ze alleen zichtbaar zijn bij beschikbaarheid. Indien een supplement is uitverkocht, dan zal het systeem dit niet aanbieden. Zo hoef je geen gasten teleur te stellen. Nooit meer 'nee' verkopen!

A direct link with the PMS

 

 

 

Makkelijk Add-ons Aanbieden en Verkopen

Een ontbijt of een flesje wijn verkopen? Of misschien wel een wellness bezoek boeken? Ons systeem ondersteunt dit zodat gasten dit makkelijk kunnen bijboeken of reserveren.


 

 

 

Slim Uitchecken

Ons systeem herkent je gasten en hun voorkeuren. Keren ze terug, dan hoeven ze niet al hun gegevens door te spelen. Houd opmerkingen bij per gast en bekijk de voorkeuren in hun eigen boeker pagina.

 

Discount codes

 

 

 

 

Maak Kortingscodes

Beloon trouwe gasten met een kortingsbon of kortingscode. Een kortingscode is één van de meest effectieve manieren om gasten terug te laten komen en positieve reviews te scoren. Je kunt er zoveel maken als je zelf wil!

Website builder

 

 

 

 Verbind Je Website of Maak er Een

Al een website? Geweldig, onze Booking Engine valt makkelijk te integreren en bouwt een brug met ons PMS. Nog een website nodig? Bekijk dan zeker onze hotel website builder eens. 

 

Translate

 

 

 

 

Meertalige Ondersteuning & Accepteer Meerdere Valuta

Maak je website in meerdere talen beschikbaar en accepteer bijbehorende valuta om meer internationale boekingen te krijgen. Wij hebben alvast wat voorwerk gedaan waardoor je website nu ook in meerdere talen beschikbaar is zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. 

Website builder

 

 

 

 

Personaliseer Je Booking Engine

Je eigen kleuren, foto's van je kamers en je logo? Geen probleem. Je kunt de Booking Engine helemaal naar eigen smaak aanpassen.

 

VERHOOG JE OMZET PER KAMER DOOR GEAUTOMATISEERDE UPSELLING

Laat je gasten snel upgrades boeken met onze geïntegreerde extra's en ingebouwde upsell tools.

 

PROBEER HET GRATIS

 

DUIK DIEPER IN ONZE GEÏNTEGREERDE BOOKING ENGINE

  

PROBEER HET GRATIS

 

Wat is een Booking Engine?

Dat leggen wij je graag uit: het is een stukje software dat geïmplementeerd kan worden op jouw eigen website waarmee je directe boekingen kunt ontvangen. Hierbij kun je denken aan een duidelijke call to action knop die een pop-up aanroept waarop jouw aanbod met hotelkamers wordt gepresenteerd. Een Booking Engine staat ook bekend als een hotel boekingsmodule of online boekingssysteem. Het belangrijkste voordeel van een Booking Engine is dat je meer directe boekingen ontvangt, dat zijn boekingen waarover je dus geen commissiekosten hoeft te betalen.

Werk je nog met een ‘ouderwets’ contactformulier op de website? Of moeten potentiële gasten bellen en vragen of er nog een kamer vrij is? Dat is vanaf nu verleden tijd! Dankzij onze krachtige Booking Engine kun jij gewoon je werk blijven doen, terwijl de gasten zonder hulp een kamer kunnen reserveren. Geen telefoontjes, geen aanvragen per mail, gewoon directe boekingen zonder commissiekosten.

Voordelen Booking Engine

Waarom is het belangrijk om gebruik te maken van een hotel Booking Engine? Omdat anno 2019 de bezoekers van jouw website (dus potentiële gasten) direct willen weten of een kamer nog beschikbaar is. Kijk bijvoorbeeld eens naar Booking.com, wanneer je hierop gaat oriënteren dan kun je gelijk zien welke kamers beschikbaar zijn op de gewenste data. Én, je hebt meteen de mogelijkheid om de hotelkamer te boeken. Waarom zou een bezoeker nog gaan bellen of mailen om te vragen of een hotelkamer nog beschikbaar is?

Vanzelfsprekend kun je het aanbod met hotelkamers presenteren op Booking.com of Expedia.nl, alleen betaal je over deze boekingen maar liefst 15 tot 20% commissie. Ergens is dat een beetje zonde, aangezien je bij een directe boeking (via de online hotel booking software) dus helemaal niets hoeft te betalen. Met de hotel booking software van RoomRaccoon kun jij exact hetzelfde aanbod presenteren op jouw eigen website. Bezoekers kunnen dan direct een kamer boeken op de door hen geselecteerde data.

 

 

Hoe werkt onze Booking Engine?

Een Booking Engine kun je eigenlijk zien als een aparte pagina waarop de kamerbeschikbaarheid wordt getoond van jouw hotel of bed & breakfast. Dankzij dit hotel reservation system kun je tot maar liefst 27% meer directe boekingen binnen halen. Deze pagina is gekoppeld aan de Property Management Software en kan geopend worden middels een URL of een mooie call to action knop vanuit jouw website. De pagina van de Booking Engine kun je volledig inrichten zoals jij dat wilt. Voeg eenvoudig en snel het logo toe van jouw accommodatie en pas de kleuren aan zoals jij dat wilt.

Verder is het van belang om zoveel mogelijk foto’s toe te voegen van de betreffende kamer én deze moeten ook van goede kwaliteit zijn. Het is ook mogelijk om de Booking Engine te koppelen aan de Google Mijn Bedrijf pagina van jouw hotel of bed & breakfast. Ook vanuit Facebook zijn er diverse mogelijkheden om de online hotel booking software in te laden. Mogelijkheden genoeg met onze gebruiksvriendelijke Booking Engine.

Arrangementen en leuke extra’s

Binnen het Property Management Systeem is het mogelijk om speciale arrangementen aan te maken, deze kunnen vervolgens zichtbaar (én boekbaar) gemaakt worden in de Booking Engine. Ook dit is een slimme tactiek om meer omzet te behalen. Zo kun je bijvoorbeeld een overnachting combineren met een drie gangen diner of een heerlijk wijnarrangement. Heb je problemen met de verschillende BTW tarieven binnen het arrangement? Geen probleem, met RoomRaccoon kun je deze tarieven per onderdeel aanpassen.

Binnen RoomRaccoon kun je ook werken met extra’s, hierbij kun je denken aan een fles Prosecco, een parkeerplaats, ontbijt op bed of het boeken van een babybedje. Of je kunt natuurlijk zelf een leuk extraatje verzinnen. Doordat potentiële gasten deze extra’s direct kunnen boeken, kun je een hoop tijd besparen. Ze hoeven dus geen contact op te nemen per e-mail of telefoon. Ga maar eens na hoeveel tijd je kunt besparen door gebruik te maken door deze opties rechtstreeks aan te bieden in de Booking Engine.