Channel Management Software

Probeer gratis

Tijd besparen met een Channel Manager

Start nu met tijd besparen

Met Channel Management software kun je werkelijk een hoop tijd besparen. In no-time staat je aanbod op jouw selectie OTA's. Handmatig kamers toevoegen aan booking.com is vanaf nu verleden tijd.

Geen overboekingen meer

Géén overboekingen meer

Dankzij de realtime synchronisatie wordt jouw kamer aanbod na een boeking direct bijgewerkt op alle externe boekingskanalen en de boekingsmodule. Zeg maar dag tegen die overboekingen!

Verhoog de bezettingsgraad

Snel een hogere bezettingsgraad

Wil je de bezettingsgraad van je hotel of B&B verhogen? Met de Channel Manager software kun je razendsnel jouw aanbod op nieuwe externe boekingskanalen zetten. Lege kamers kosten immers geld!

Realtime Synchronisatie

Realtime synchronisatie

Dankzij de automatische synchronisatie blijft jouw kameraanbod op elk boekingskanaal actueel. Annuleert een gast een kamer, dan wordt deze direct beschikbaar op de andere OTA websites.

Wat is Channel Management Software?

Channel Management Software is software die je kunt gebruiken om de kamers en prijzen van jouw hotel te beheren op externe boekingskanalen. Dus als je eigenaar bent van een hotel of Bed & Breakfast, dan is een channel manager eigenlijk onmisbaar. Het belangrijkste van channel management software is dat het aanbod van de kamers wordt geactualiseerd. Stel: Je maakt gebruik van Booking.com en Hotels.nl, er wordt een kamer geboekt via Booking.com. Dan wil je natuurlijk dat het aanbod direct wordt aangepast op Hotels.nl. De kamerbeschikbaarheid wordt bijgehouden in het Property Management Systeem, de Channel Manager is eigenlijk de koppeling tussen het PMS en boekingskanalen (OTA's).

Tarieven aanpassen op de boekingskanalen.

Als je de eigenaar bent van een hotel of Bed & Breakfast en je wilt eenvoudige de kamertarieven wijzigen op alle aangesloten boekingskanalen. Dan is Channel Management Software een ideale oplossing. Het is uiteraard mogelijk om alle kamerprijzen handmatig te wijzigen op de websites van Booking.com, AirBnB of Expedia. Maar je werkt veel efficiënter met een hotel channel manager. Hiermee kun je de prijs op één plek aanpassen en vervolgens wordt deze overal keurig doorgevoerd. Zo kun je er ook voor zorgen dat niemand meer een kamer boekt tegen een verouderd kamertarief. Maar ook kun je die vervelende overboekingen voorkomen en kun je meer rendement behalen met onze yield management functie.

Profiteer van Channel Management Software

Gebruik maken van Channel Management biedt tal van voordelen voor jouw hotel. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het actualiseren van de prijzen op al die boekingskanalen. Slechts met één aanpassing in de hotel PMS software worden alle prijzen op de externe boekingskanalen aangepast. Daarnaast kun je overboekingen gemakkelijk voorkomen, doordat het aantal beschikbare kamers real-time wordt geactualiseerd. Een andere interessante optie is om meerdere websites van OTA's te gaan gebruiken. Met behulp van Channel Management Software is het veel makkelijker om jouw hotelkamers op een ander boekingskanaal te plaatsen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of vraag gewoon een gratis demo aan.

Waarom kies je voor RoomRaccoon?

RoomRaccoon is inmiddels Premier Partner bij Booking.com en er zijn nog tal van andere grote boekingskanalen aangesloten. Inmiddels maken al meer dan 1000 tevreden hoteliers gebruik van onze Channel Management Software. Onze Channel Manager presteert goed en heeft een bijzonder snelle (en stabiele) verbinding. Alleen bij RoomRaccoon profiteer je niet alleen van Channel Management software, maar ook van geen gebruiksvriendelijk hotel PMS en een boekingsmodule voor meer directe boekingen. Al met al vormen deze onderdelen een onmisbaar stukje hotel software voor jouw accommodatie. Heb je interesse in RoomRaccoon? Vraag dan gerust een gratis demo aan om onze hotel software uit te testen.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%