Channel Manager AirBnB

Volledige kamerbeschikbaarheid op AirBnB

Ben je van plan om jouw beschikbare kamers te plaatsen op AirBnB? Dan is het zeker de moeite waard om onze Channel Manager te gebruiken.

 Maak een gratis account aan!

Een Channel Manager voor AirBnB

Snel jouw beschikbare kamers op OTA’s

Channel Manager AirBnB

Ben je in het bezit van een vakantiewoning, appartement of heb je een gezellig bed & breakfast op een leuke locatie? Dan is het zeker interessant dat bezoekers een kamer kunnen boeken via een extern boekingskanaal (OTA) als AirBnB. Een van de meest efficiënte manieren om de kamerbeschikbaarheid inzichtelijk te maken in AirBnB is met een Channel Manager. Met deze software verloopt alles automatisch. Wil je bijvoorbeeld een aanpassing doen omtrent de kamerprijzen, dan worden de prijzen de Channel Manager direct doorgevoerd op AirBnB. Maar dankzij de Channel Manager wordt ook de kans op een overboeking geminimaliseerd.

Snel een hoop tijd besparen

Door geautomatiseerd te werken met een Channel Manager, kun je een hoop tijd besparen. Maar buiten dat kun je ook de bezettingsgraad van je bed & breakfast verhogen. Dat kun je simpelweg doen door de gewenste kamers aan te bieden op meerdere OTA’s (externe boekingskanalen). Stel het kameraanbod staat alleen op AirBnB, dan kun je het bereik vergroten door Expedia of Booking.com toe te voegen via de Channel Manager. Het is ook mogelijk om in no-time de prijzen aan te passen, dat kan eenvoudig gedaan worden middels het property management systeem. Vervolgens worden de prijzen doorgevoerd via de Channel Manager.

Wat is AirBnB precies?

AirBnb is een platform op internet en is bedoeld voor de reservering en verhuur van accomodaties. Het bedrijf / platform is opgericht in 2008 en volgens hen werden er in datzelfde jaar al meer dan 15 miljoen overnachtingen geboekt. AirBnB maakt het mogelijk voor particuliere verhuurders om hun vakantiewoning of appartement op eenvoudige wijze te verhuren. Maak een account aan bij AirBnB, voeg de betreffende accommodatie toe met goede omschrijvingen en mooie foto’s, vervolgens is jouw accomodatie overal te boeken. Bij veel mensen gaat de voorkeur uit naar AirBnB om het massatoerisme te vermijden en unieke locaties te ontdekken.

Meer dan alleen een Channel Manager

Als je gebruik wilt maken van een Channel Manager voor AirBnB, dan kun je gelijk profiteren van de andere functionaliteiten van RoomRaccoon. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gebruiksvriendelijk property management systeem waarmee je een hoop tijd kunt besparen? Of wil je liever meer directe boekingen genereren via onze booking engine? De hotel software van RoomRaccoon is gemaakt door en voor hoteliers. Dat houdt in dat de software zeer gebruiksvriendelijk is en tal van handige functies bevat waardoor je zo efficiënt mogelijk kunt werken. Zo kan jij als hotelier de focus leggen op het veraangenamen van het verblijf van de gasten.

Profiteren van een Channel Manager en andere functies?

Maak dan een account aan voor de alles-in-een software van RoomRaccoon.

Maak snel je account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg