Channel Manager AirBnB

Probeer gratis

Tijd besparen met een Channel Manager

Start nu met tijd besparen

Met een Channel Manager kun je werkelijk een hoop tijd besparen. In no-time staat je aanbod op jouw selectie OTA's. Handmatig kamers toevoegen aan booking.com is vanaf nu verleden tijd.

Geen overboekingen meer

Géén overboekingen meer

Dankzij de realtime synchronisatie wordt jouw kamer aanbod na een boeking direct bijgewerkt op alle externe boekingskanalen en de boekingsmodule. Zeg maar dag tegen die overboekingen!

Verhoog de bezettingsgraad

Snel een hogere bezettingsgraad

Wil je de bezettingsgraad van je hotel of B&B verhogen? Met de Channel Manager kun je razendsnel jouw aanbod op nieuwe externe boekingskanalen zetten. Lege kamers kosten immers geld!

Realtime Synchronisatie

Realtime synchronisatie

Dankzij de automatische synchronisatie blijft jouw kameraanbod op elk boekingskanaal actueel. Annuleert een gast een kamer, dan wordt deze direct beschikbaar op de andere OTA websites.

Channel Manager AirBnB

Ben je in het bezit van een vakantiewoning, appartement of heb je een gezellig bed & breakfast op een leuke locatie? Dan is het zeker interessant dat bezoekers een kamer kunnen boeken via een extern boekingskanaal (OTA) als AirBnB. Een van de meest efficiënte manieren om de kamerbeschikbaarheid inzichtelijk te maken in AirBnB is met een Channel Manager. Met deze software verloopt alles automatisch. Wil je bijvoorbeeld een aanpassing doen omtrent de kamerprijzen, dan worden de prijzen de Channel Manager direct doorgevoerd op AirBnB. Maar dankzij de Channel Manager wordt ook de kans op een overboeking geminimaliseerd.

Snel een hoop tijd besparen

Door geautomatiseerd te werken met een Channel Manager, kun je een hoop tijd besparen. Maar buiten dat kun je ook de bezettingsgraad van je bed & breakfast verhogen. Dat kun je simpelweg doen door de gewenste kamers aan te bieden op meerdere OTA’s (externe boekingskanalen). Stel het kameraanbod staat alleen op AirBnB, dan kun je het bereik vergroten door Expedia of Booking.com toe te voegen via de Channel Manager. Het is ook mogelijk om in no-time de prijzen aan te passen, dat kan eenvoudig gedaan worden middels het property management systeem. Vervolgens worden de prijzen doorgevoerd via de Channel Manager.

Wat is AirBnB precies?

AirBnb is een platform op internet en is bedoeld voor de reservering en verhuur van accomodaties. Het bedrijf / platform is opgericht in 2008 en volgens hen werden er in datzelfde jaar al meer dan 15 miljoen overnachtingen geboekt. AirBnB maakt het mogelijk voor particuliere verhuurders om hun vakantiewoning of appartement op eenvoudige wijze te verhuren. Maak een account aan bij AirBnB, voeg de betreffende accommodatie toe met goede omschrijvingen en mooie foto’s, vervolgens is jouw accommodatie overal te boeken. Bij veel mensen gaat de voorkeur uit naar AirBnB om het massatoerisme te vermijden en unieke locaties te ontdekken.

Meer dan alleen een Channel Manager

Als je gebruik wilt maken van een Channel Manager voor AirBnB, dan kun je gelijk profiteren van de andere functionaliteiten van RoomRaccoon. Wat dacht je bijvoorbeeld van gebruiksvriendelijke property management software waarmee je een hoop tijd kunt besparen? Of wil je liever meer directe boekingen genereren via onze booking engine? De hotel software van RoomRaccoon is gemaakt door en voor hoteliers. Dat houdt in dat de software zeer gebruiksvriendelijk is en tal van handige functies bevat waardoor je zo efficiënt mogelijk kunt werken. Zo kan jij als hotelier de focus leggen op het veraangenamen van het verblijf van de gasten.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%