Channel Manager voor appartementen

Géén overboekingen en een hogere bezettingsgraad

Ben je de trotse eigenaar van een vakantie appartement? Profiteer dan van onze efficiënte Channel Manager om jouw appartement op de meest populaire OTA websites te plaatsen.

 Maak je gratis account aan!

Channel Manager voor jouw appartement

Plaats jouw appartement op de websites van de populairste OTA’s

Channel Manager nodig?

Ben je zelf de eigenaar van een appartement en wil je de beschikbaarheid hiervan aanbieden op websites als Booking.com, AirBnB of Expedia? Dan is de Channel Manager van RoomRaccoon wellicht dé oplossing voor jouw appartement. Met onze gebruiksvriendelijke Channel Manager staat de beschikbaarheid in no-time op de websites van de meest populaire boekingskanalen. Hoe gemakkelijk wil je het hebben én denk eens na over de hoeveelheid tijd die je hiermee kunt besparen. Wordt er een boeking geplaatst via Booking.com, dan wordt de beschikbaarheid van jouw appartement rechtstreeks aangepast op andere boekingskanalen zoals Expedia of AirBnb.

Minimaliseer het aantal overboekingen

Elke hotelier of eigenaar van een appartement krijgt hier wel eens mee te maken, overboekingen zijn totaal niet gewenst en veroorzaken een hoop tijdverlies en frustraties. Met een gebruiksvriendelijke en efficiënte Channel Manager kun je de overboekingen voor jouw appartement minimaliseren. Geen gasten meer met een boekingsbevestiging aan de deur terwijl het appartement al volgeboekt zit, gewoon géén overboekingen. Met een Channel Manager en de Property Management Software wordt de beschikbaarheid van jouw appartement op alle kanalen rechtstreeks doorgevoerd. Alles werkt volledig geautomatiseerd zodat jij tijd kunt besparen en geen overboekingen meer krijgt.

Is een Channel Manager essentieel?

Wil je liever de beschikbaarheid van je appartement handmatig doorvoeren op alle externe boekingskanalen die je gebruikt? Of wil je een hoop extra tijd kwijt zijn aan administratie terwijl dit ook geautomatiseerd kan? Voor een aantrekkelijk tarief per maand kun je al gebruik maken van een Channel Manager voor jouw appartement. Je profiteert niet alleen van een Channel Manager, maar ook van een krachtige Booking Engine en tijdbesparend Property Management Systeem. Dus als je liever tijd over hebt zodat je je kunt focussen op je gasten, maak dan gebruik van RoomRaccoon’s hotel software. Het systeem waarmee je tijd kunt besparen en meer rendement kunt behalen.

Waarom kiezen voor RoomRaccoon?

De hotel software van RoomRaccoon is gemaakt door én voor hoteliers. Wij weten met welke valkuilen hoteliers en bed & breakfast eigenaren te maken krijgen. Middels onze hotel software willen wij deze valkuilen aanzienlijk verminderen. Het probleem omtrent de ongewenste overboekingen wordt opgelost middels onze Channel Manager en de commissiekosten kunnen verminderd worden dankzij onze Booking Engine. Dit stukje software is een krachtige tool om meer directe (en dus commissievrije) boekingen te realiseren. Heb je belangstelling voor onze hotel software? Dan kun je deze gratis uitproberen, maak een gratis account aan en je kunt zelf aan de slag!

Direct de channel manager uitproberen voor jouw appartement?

Maak gerust een account aan en profiteer van de voordelen!

Maak je gratis account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg