Channel Manager voor Appartementen

Probeer gratis

Tijd besparen met een Channel Manager

Start nu met tijd besparen

Met een Channel Manager kun je werkelijk een hoop tijd besparen. In no-time staat je aanbod op jouw selectie OTA's. Handmatig kamers toevoegen aan booking.com is vanaf nu verleden tijd.

Geen overboekingen meer

Géén overboekingen meer

Dankzij de realtime synchronisatie wordt jouw kamer aanbod na een boeking direct bijgewerkt op alle externe boekingskanalen en de boekingsmodule. Zeg maar dag tegen die overboekingen!

Verhoog de bezettingsgraad

Snel een hogere bezettingsgraad

Wil je de bezettingsgraad van je hotel of B&B verhogen? Met de Channel Manager kun je razendsnel jouw aanbod op nieuwe externe boekingskanalen zetten. Lege kamers kosten immers geld!

Realtime Synchronisatie

Realtime synchronisatie

Dankzij de automatische synchronisatie blijft jouw kameraanbod op elk boekingskanaal actueel. Annuleert een gast een kamer, dan wordt deze direct beschikbaar op de andere OTA websites.

Channel Manager nodig?

Ben je zelf de eigenaar van een appartement en wil je de beschikbaarheid hiervan aanbieden op websites als Booking.com, AirBnB of Expedia? Dan is de Channel Manager van RoomRaccoon wellicht dé oplossing voor jouw appartement. Met onze gebruiksvriendelijke Channel Manager staat de beschikbaarheid in no-time op de websites van de meest populaire boekingskanalen. Hoe gemakkelijk wil je het hebben én denk eens na over de hoeveelheid tijd die je hiermee kunt besparen. Wordt er een boeking geplaatst via Booking.com, dan wordt de beschikbaarheid van jouw appartement rechtstreeks aangepast op andere boekingskanalen zoals Expedia of AirBnb.

Minimaliseer het aantal overboekingen

Elke hotelier of eigenaar van een appartement krijgt hier wel eens mee te maken, overboekingen zijn totaal niet gewenst en veroorzaken een hoop tijdverlies en frustraties. Met een gebruiksvriendelijke en efficiënte Channel Manager kun je de overboekingen voor jouw appartement minimaliseren. Geen gasten meer met een boekingsbevestiging aan de deur terwijl het appartement al volgeboekt zit, gewoon géén overboekingen. Met een Channel Manager en de Property Management Software wordt de beschikbaarheid van jouw appartement op alle kanalen rechtstreeks doorgevoerd. Alles werkt volledig geautomatiseerd zodat jij tijd kunt besparen en geen overboekingen meer krijgt.

Is een Channel Manager essentieel?

Wil je liever de beschikbaarheid van je appartement handmatig doorvoeren op alle externe boekingskanalen die je gebruikt? Of wil je een hoop extra tijd kwijt zijn aan administratie terwijl dit ook geautomatiseerd kan? Voor een aantrekkelijk tarief per maand kun je al gebruik maken van een Channel Manager voor jouw appartement. Je profiteert niet alleen van een Channel Manager, maar ook van een krachtige Booking Engine en tijdbesparend Property Management Systeem. Dus als je liever tijd over hebt zodat je je kunt focussen op je gasten, maak dan gebruik van RoomRaccoon’s hotel software. Het systeem waarmee je tijd kunt besparen en meer rendement kunt behalen.

Waarom kiezen voor RoomRaccoon?

De hotel software van RoomRaccoon is gemaakt door én voor hoteliers. Wij weten met welke valkuilen hoteliers en bed & breakfast eigenaren te maken krijgen. Middels onze hotel software willen wij deze valkuilen aanzienlijk verminderen. Het probleem omtrent de ongewenste overboekingen wordt opgelost middels onze Channel Manager en de commissiekosten kunnen verminderd worden dankzij onze Booking Engine. Dit stukje software is een krachtige tool om meer directe (en dus commissievrije) boekingen te realiseren. Heb je belangstelling voor ons hotel programma? Dan kun je deze gratis uitproberen, maak een gratis account aan en je kunt zelf aan de slag!

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%