Channel Manager B&B

Beheer je zelf een Bed & Breakfast en wil je jouw kamers aanbieden op verschillende boekingskanalen zoals Booking.com, Expedia en AirBnB? Dan is de juiste Channel Manager van cruciaal belang voor jouw Bed & Breakfast. Middels onze hotel software kun je de beschikbaarheid van je B&B op eenvoudige wijze beheren. Wordt er een kamer geboekt via het externe boekingskanaal Booking.com? Dan wordt de beschikbaarheid rechtstreeks aangepast op de andere externe boekingskanalen. Je hoeft dus nooit meer handmatig de beschikbaarheid van de kamers van jouw B&B aan te passen.

Geen overboekingen meer!

Helaas komt het maar al te vaak voor, staat er ineens een stelletje met een reserveringsbevestiging in hun handen voor de deur van jouw bed & breakfast terwijl de kamer niet meer beschikbaar is. Deze situatie kun je op eenvoudige wijze voorkomen met een Channel Manager. De beschikbaarheid wordt bijgehouden op alle externe boekingskanalen die je wilt gebruiken. Maar ook boekingen die afkomstig zijn van jouw eigen website wordt direct in het systeem aangepast zodat deze niet meer beschikbaar zijn via de Booking.com of Expedia.nl. Alles volledig geautomatiseerd, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Gratis account aanmaken!

Heb ik een Channel Manager nodig?

Absoluut! Zeker als je de eigenaar bent van een kleine bed & breakfast, dan wil je geen tijd stoppen in het handmatig beheren van alle externe boekingskanalen. Je kunt je tijd wel beter gebruiken, toch? Ook wanneer je de kamerprijzen aan wilt passen, dan is het niet handig dat je dit op elk boekingskanaal apart moet doen. Maar wat dacht je van annuleringen? Wil je dit echt allemaal handmatig doorvoeren? Stop daarom nu met inefficiënt werken en profiteer van RoomRaccoon’s Channel Manager, ideaal voor jouw Bed & Breakfast. Gebruik deze tijd nu voor het veraangenamen van het verblijf van je gasten.

Waarom RoomRaccoon?

RoomRaccoon is eigenlijk dé alles-in-een software voor jouw Bed & Breakfast. Naast een handige Channel Manager kun je ook direct profiteren van een boekingsmodule. Met deze boekingsmodule kun je meer directe boekingen genereren vanaf jouw eigen website. Ongeacht deze gemaakt is in Wordpress of een ander content management systeem, middels een knop wordt er een venster getoond met jouw kameraanbod (zonder die nare commissiekosten). Maar je kunt ook profiteren van het Property Management Systeem, hiermee kun je alles beheren wat er binnen jouw B&B gebeurt. Interesse? Maak een gratis account aan!