Channel Manager Booking.com

Plaats jouw hotelkamers snel op Booking.com

Ben je op zoek naar hotel software waarmee je jouw kamers op Booking.com kunt plaatsen én actualiseren? Dan is onze Channel Manager hetgeen waar je naar op zoek bent.

 Maak een gratis account aan!

Een Channel Manager voor Booking.com

Eenvoudig en snel jouw kamers op Booking.com

Channel Manager Booking.com

Ben je een trotse eigenaar van een hotel en wil je optimaal gebruik maken van externe boekingskanalen en OTA’s als Booking.com? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar de hotel Channel Manager van RoomRaccoon. Deze Channel Manager is eigenlijk de verbinding tussen jouw Property Management Systeem en de websites van de OTA’s. Middels deze verbinding worden prijswijzigingen en de kamerbeschikbaarheid doorgevoerd vanuit de Property Management Software. Hiermee wordt de kans op overboekingen geminimaliseerd en je hoeft de prijswijzigingen van jouw kamer slechts op één plek door te voeren, namelijk in de Property Management Software.

Minder administratie

Door gebruik te maken van onze Channel Manager (gekoppeld met Booking.com) kun je een hoop tijd overhouden voor andere dingen. Maar aan de andere kant kun je ook de bezettingsgraad van je hotel verhogen dankzij onze Channel Manager. Staan jouw hotelkamers enkel en alleen op Booking.com? Probeer dan eens jouw kamerbeschikbaarheid inzichtelijk te maken op websites van andere OTA’s, zoals Hotels.com, Trivago, Expedia en HotelSpecials. Ook op deze websites kun je de prijswijzigingen rechtstreeks doorvoeren dankzij de hotel software van RoomRaccoon. Wanneer je de prijzen aanpast in het Property Management Systeem, dan wordt dit rechtstreeks doorgevoerd.

Wat is Booking.com?

Booking.com is eigenlijk hét platform waarop mensen een hotel (of accommodatie) kunnen boeken voor een reis of vakantie. Het is dé marktleider in de reiswereld wereldwijd en de website is beschikbaar in maar liefst 43 talen. Booking.com geeft zelf aan dat zij meer dan 1 miljoen locaties aanbieden voor een overnachting. Het bedrijf is van oorsprong opgericht in 1996 onder de naam Bookings.nl door een student van Universiteit Twente. Doordat Booking.com zo populair is, is het ontzettend belangrijk dat jouw hotelkamers boekbaar zijn via dit populaire platform. Het nadeel is wel, maar dat is bij andere OTA’s ook het geval, dat je commissiekosten per boeking betaald.

Meer dan een Channel Manager

Wanneer je gebruik maakt van de hotel software van RoomRaccoon, dan heb je niet alleen de beschikbaarheid van een Channel Manager. Je kunt ook profiteren van een gebruiksvriendelijk Property Management Systeem en een boekingsmodule voor jouw website. Met de PMS software beheer je eigenlijk alles wat er binnen jouw hotel afspeelt. Kamerboekingen, speciale voorkeuren én natuurlijk de facturatie. Ideale software om snel een hoop tijd te besparen. Ben je op zoek naar een plug-in om meer directe boekingen binnen te halen (zonder commissiekosten). Profiteer dan snel van onze boekingsmodule, deze is zeer eenvoudig en in no-time te integreren op jouw website.

Snel profiteren van een efficiënte Channel Manager?

Maak snel een gratis account aan en profiteer van onze hotel software!

Maak een account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg