Channel Manager voor Booking.com

Probeer gratis

Tijd besparen met een Channel Manager

Start nu met tijd besparen

Met een Channel Manager kun je werkelijk een hoop tijd besparen. In no-time staat je aanbod op jouw selectie OTA's. Handmatig kamers toevoegen aan booking.com is vanaf nu verleden tijd.

Geen overboekingen meer

Géén overboekingen meer

Dankzij de realtime synchronisatie wordt jouw kamer aanbod na een boeking direct bijgewerkt op alle externe boekingskanalen en de boekingsmodule. Zeg maar dag tegen die overboekingen!

Verhoog de bezettingsgraad

Snel een hogere bezettingsgraad

Wil je de bezettingsgraad van je hotel of B&B verhogen? Met de Channel Manager kun je razendsnel jouw aanbod op nieuwe externe boekingskanalen zetten. Lege kamers kosten immers geld!

Realtime Synchronisatie

Realtime synchronisatie

Dankzij de automatische synchronisatie blijft jouw kameraanbod op elk boekingskanaal actueel. Annuleert een gast een kamer, dan wordt deze direct beschikbaar op de andere OTA websites.

Channel Manager Booking.com

Ben je een trotse eigenaar van een hotel en wil je optimaal gebruik maken van externe boekingskanalen en OTA’s als Booking.com? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar de hotel Channel Manager van RoomRaccoon. Deze Channel Manager is eigenlijk de verbinding tussen jouw Property Management Systeem (PMS) en de websites van de OTA’s. Middels deze verbinding worden prijswijzigingen en de kamerbeschikbaarheid doorgevoerd vanuit de Property Management Software. Hiermee wordt de kans op overboekingen geminimaliseerd en je hoeft de prijswijzigingen van jouw kamer slechts op één plek door te voeren, namelijk in de Property Management Software.

Minder administratie

Door gebruik te maken van onze Channel Manager (gekoppeld met Booking.com) kun je een hoop tijd overhouden voor andere dingen. Maar aan de andere kant kun je ook de bezettingsgraad van je hotel verhogen dankzij onze Channel Manager. Staan jouw hotelkamers enkel en alleen op Booking.com? Probeer dan eens jouw kamerbeschikbaarheid inzichtelijk te maken op websites van andere OTA’s, zoals Hotels.com, Trivago, Expedia en HotelSpecials. Ook op deze websites kun je de prijswijzigingen rechtstreeks doorvoeren dankzij de hotel software van RoomRaccoon. Wanneer je de prijzen aanpast in het Property Management Systeem, dan wordt dit rechtstreeks doorgevoerd.

Wat is Booking.com?

Booking.com is eigenlijk hét platform waarop mensen een hotel (of accommodatie) kunnen boeken voor een reis of vakantie. Het is dé marktleider in de reiswereld wereldwijd en de website is beschikbaar in maar liefst 43 talen. Booking.com geeft zelf aan dat zij meer dan 1 miljoen locaties aanbieden voor een overnachting. Het bedrijf is van oorsprong opgericht in 1996 onder de naam Bookings.nl door een student van Universiteit Twente. Doordat Booking.com zo populair is, is het ontzettend belangrijk dat jouw hotelkamers boekbaar zijn via dit populaire platform. Het nadeel is wel, maar dat is bij andere OTA’s ook het geval, dat je commissiekosten per boeking betaald.

Meer dan een Channel Manager

Wanneer je gebruik maakt van de hotel software van RoomRaccoon, dan heb je niet alleen de beschikbaarheid van een Channel Manager. Je kunt ook profiteren van een gebruiksvriendelijk Property Management Systeem en een boekingsmodule voor jouw website. Met de PMS software beheer je eigenlijk alles wat er binnen jouw hotel afspeelt. Kamerboekingen, speciale voorkeuren én natuurlijk de facturatie. Ideale software om snel een hoop tijd te besparen. Ben je op zoek naar een plug-in om meer directe boekingen binnen te halen (zonder commissiekosten). Profiteer dan snel van onze boekingsmodule, deze is zeer eenvoudig en in no-time te integreren op jouw website.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%