Channel Manager Expedia

Probeer gratis

Tijd besparen met een Channel Manager

Start nu met tijd besparen

Met een Channel Manager kun je werkelijk een hoop tijd besparen. In no-time staat je aanbod op jouw selectie OTA's. Handmatig kamers toevoegen aan booking.com is vanaf nu verleden tijd.

Geen overboekingen meer

Géén overboekingen meer

Dankzij de realtime synchronisatie wordt jouw kamer aanbod na een boeking direct bijgewerkt op alle externe boekingskanalen en de boekingsmodule. Zeg maar dag tegen die overboekingen!

Verhoog de bezettingsgraad

Snel een hogere bezettingsgraad

Wil je de bezettingsgraad van je hotel of B&B verhogen? Met de Channel Manager kun je razendsnel jouw aanbod op nieuwe externe boekingskanalen zetten. Lege kamers kosten immers geld!

Realtime Synchronisatie

Realtime synchronisatie

Dankzij de automatische synchronisatie blijft jouw kameraanbod op elk boekingskanaal actueel. Annuleert een gast een kamer, dan wordt deze direct beschikbaar op de andere OTA websites.

Channel Manager voor Expedia

Ben je de eigenaar van een klein hotel, bed & breakfast of een andere leuke accommodatie? Dan is het zeker handig dat gasten een kamer in jouw accommodatie kunnen boeken via Expedia. Om de kamerbeschikbaarheid handmatig door te voeren en bij te houden, dat is natuurlijk een tijdrovend proces. Het is veel efficiënter om gebruik te maken van een Channel Manager voor de beschikbare kamers op Expedia. Met behulp van RoomRaccoon wordt dit volledig geautomatiseerd. Wil je de kamerprijzen aanpassen? Dan worden de wijzigingen rechtstreeks doorgevoerd op Expedia. Wat ook erg belangrijk is is dat de kans op overboekingen geminimaliseerd wordt.

Bespaar snel een hoop met tijd!

Dankzij het automatisch doorvoeren van de wijzigingen met een Channel Manager, bespaar je echt een hoop tijd. Maar los van het feit dat je tijd bespaart, kun je ook de bezettingsgraad van jouw Bed & Breakfast of klein hotel verhogen. Onze hotel Channel Manager heeft koppelingen met de meest gebruikte boekingskanalen. Staat jouw accommodatie alleen op Expedia? Dan kun je een groter bereik creëren door jouw aanbod ook op AirBnB of natuurlijk Booking.com te plaatsen. Het is allemaal zo gedaan met behulp van onze Channel Manager. Deze is tevens gekoppeld aan het Property Management Systeem, pas je daar de prijzen in aan, dan wordt dat snel doorgevoerd.

Wat is Expedia precies?

Expedia is een technologiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1996 op 22 oktober. In eerste instantie was Expedia een bedrijfsonderdeel van Microsoft maar in 1999 gingen ze verder als een zelfstandige firma. In het jaar 2003 heeft InterActiveCorp Expedia overgenomen en werd vervolgens twee jaar later weer afgestoten. Expedia.com is de reiswebsite van Expedia Group en is gelanceerd op 16 juli in het jaar 2001. Inmiddels is dit online reisbureau (OTA) actief in ruim 70 landen. De website van Expedia.com wordt meestal gebruikt voor het boeken van hotelreserveringen en vakanties. Maar ook het huren van een auto op vakantie of het boeken van een vliegticket is mogelijk.

Meer dan alleen een Channel Manager

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke Channel Manager voor Expedia.com, dan kun je gelijk profiteren van alle andere features van RoomRaccoon. Hierbij kun je denken aan efficiënte Property Management Software (om ook een hoop tijd te besparen). Of ben je op zoek naar een boekingsmodule waarmee je meer directe boekingen kunt genereren? Dankzij onze jarenlange expertise in de hotelwereld hebben wij dé ideale hotel management software gemaakt voor hoteliers. De software is uitermate gebruiksvriendelijk en bevat tal van functionaliteiten waar jij als hotel eigenaar van kunt profiteren. Zo hou je meer tijd over voor de gasten van jouw accommodatie.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%