Channel Manager voor Vakantiehuizen

Verhoog de bezettingsgraad van je vakantiehuis

Maak de beschikbaarheid van jouw vakantiehuis snel inzichtelijk op externe boekingskanalen als Booking.com, Expedia.nl en AirBnB met behulp van een gebruiksvriendelijke Channel Manager.

 Maak snel jouw account aan!

Channel Manager voor jouw vakantiehuis

Jouw vakantiehuis direct zichtbaar op externe boekingskanalen

Channel Manager gebruiken?

Ben je in het bezit van een vakantiehuis en wil je de bezettingsgraad aanzienlijk verhogen? Dan is een Channel Manager dé oplossing waar je naar op zoek bent. Met een Channel Manager kun je op eenvoudige wijze jouw vakantiehuis aanbieden op tal van OTA’s (Online Travel Agencies). Je kunt tevens zelf bepalen welke externe boekingskanalen je wilt gebruiken om een hogere bezettingsgraad te genereren. De meest populaire boekingskanalen zijn Booking.com en AirBnB. Maar je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van HomeAway of Tripadvisor. De mogelijkheden zijn in elk geval eindeloos. Wil je de Channel Manager zelf eens uitproberen? Maak een gratis account aan!

Heb ik een Channel Manager nodig?

Wanneer je een hogere bezettingsgraad wilt behalen voor jouw vakantiehuis, dan is het inzetten van een Channel Manager zeer interessant. Jouw vakantiehuis wordt direct zichtbaar op websites met duizenden, zo niet miljoenen bezoekers. Het is dus dé ideale manier om jouw vakantiehuis te presenteren. Krijg je regelmatig te maken met die vervelende overboekingen? Met de Hotel Channel Manager van RoomRaccoon is dat verleden tijd, hiermee wordt het aantal overboekingen namelijk geminimaliseerd. Je hoeft geen mailtjes meer te versturen of belletjes te plegen om bezoekers jammer genoeg teleur te stellen. De kamerbeschikbaarheid wordt namelijk rechtstreeks geüpdatet na een boeking.

Weg met die overboekingen!

Het is ontzettend vervelend voor elke hotelier, bed & breakfast eigenaar of bezitter van een vakantiehuis. Overboekingen zijn gewoon niet gewenst. Werk je nog niet met een Channel Manager en hou je de beschikbaarheid van de kamers handmatig bij op de externe boekingskanalen? Dan is de kans zeker aanwezig dat er een overboeking plaats gaat vinden. Maar hoe doe je dat dan als iemand een reservering plaatst via jouw eigen website of via de telefoon? Een hoop gedoe allemaal dat eenvoudig opgelost kan worden met een Channel Manager. Wordt jouw vakantiehuis geboekt, dan wordt de beschikbaarheid direct aangepast op de andere boekingskanalen.

Meer dan een Channel Manager

Wanneer je de Bed & Breakfast software wilt gebruiken van RoomRaccoon, kun je niet alleen profiteren van onze Channel Manager. Wat dacht je van een gebruiksvriendelijk Property Management Systeem? Hiermee kun je een hoop tijd besparen doordat deze software in de cloud werkt en vanaf elk apparaat toegankelijk is. Maar we bieden ook een krachtig boekingssysteem. Stel je hebt een eigen website, dan kun je daar eenvoudig en snel jouw beschikbaarheid op plaatsen. Bezoekers kunnen dan tevens direct een boeking doen. Geen e-mailtjes meer of telefoontjes die je af moet handelen voor een reservering. Gewoon de actuele beschikbaarheid op jouw eigen website.

Meer weten over de Channel Manager voor vakantiehuizen?

Probeer de hotel software zelf uit én maak een gratis account aan!

Maak snel jouw account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg