Channel Manager voor een vakantiehuis

Probeer gratis

Tijd besparen met een Channel Manager

Start nu met tijd besparen

Met een Channel Manager kun je werkelijk een hoop tijd besparen. In no-time staat je aanbod op jouw selectie OTA's. Handmatig kamers toevoegen aan booking.com is vanaf nu verleden tijd.

Geen overboekingen meer

Géén overboekingen meer

Dankzij de realtime synchronisatie wordt jouw kamer aanbod na een boeking direct bijgewerkt op alle externe boekingskanalen en de boekingsmodule. Zeg maar dag tegen die overboekingen!

Verhoog de bezettingsgraad

Snel een hogere bezettingsgraad

Wil je de bezettingsgraad van je hotel of B&B verhogen? Met de Channel Manager kun je razendsnel jouw aanbod op nieuwe externe boekingskanalen zetten. Lege kamers kosten immers geld!

Realtime Synchronisatie

Realtime synchronisatie

Dankzij de automatische synchronisatie blijft jouw kameraanbod op elk boekingskanaal actueel. Annuleert een gast een kamer, dan wordt deze direct beschikbaar op de andere OTA websites.

Channel Manager gebruiken?

Ben je in het bezit van een vakantiehuis en wil je de bezettingsgraad aanzienlijk verhogen? Dan is een Channel Manager dé oplossing waar je naar op zoek bent. Met een Channel Manager kun je op eenvoudige wijze jouw vakantiehuis aanbieden op tal van OTA’s (Online Travel Agencies). Je kunt tevens zelf bepalen welke externe boekingskanalen je wilt gebruiken om een hogere bezettingsgraad te genereren. De meest populaire boekingskanalen zijn Booking.com en AirBnB. Maar je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van HomeAway of Tripadvisor. De mogelijkheden zijn in elk geval eindeloos. Wil je de Channel Manager zelf eens uitproberen? Maak een gratis account aan!

Heb ik een Channel Manager nodig?

Wanneer je een hogere bezettingsgraad wilt behalen voor jouw vakantiehuis, dan is het inzetten van een Channel Manager zeer interessant. Jouw vakantiehuis wordt direct zichtbaar op websites met duizenden, zo niet miljoenen bezoekers. Het is dus dé ideale manier om jouw vakantiehuis te presenteren. Krijg je regelmatig te maken met die vervelende overboekingen? Met de Hotel Channel Manager van RoomRaccoon is dat verleden tijd, hiermee wordt het aantal overboekingen namelijk geminimaliseerd. Je hoeft geen mailtjes meer te versturen of belletjes te plegen om bezoekers jammer genoeg teleur te stellen. De kamerbeschikbaarheid wordt namelijk rechtstreeks geüpdatet na een boeking.

Weg met die overboekingen!

Het is ontzettend vervelend voor elke hotelier, bed & breakfast eigenaar of bezitter van een vakantiehuis. Overboekingen zijn gewoon niet gewenst. Werk je nog niet met een Channel Manager en hou je de beschikbaarheid van de kamers handmatig bij op de externe boekingskanalen? Dan is de kans zeker aanwezig dat er een overboeking plaats gaat vinden. Maar hoe doe je dat dan als iemand een reservering plaatst via jouw eigen website of via de telefoon? Een hoop gedoe allemaal dat eenvoudig opgelost kan worden met een Channel Manager. Wordt jouw vakantiehuis geboekt, dan wordt de beschikbaarheid direct aangepast op de andere boekingskanalen.

Meer dan een Channel Manager

Wanneer je de Bed & Breakfast software wilt gebruiken van RoomRaccoon, kun je niet alleen profiteren van onze Channel Manager. Wat dacht je van een gebruiksvriendelijk Property Management Systeem (PMS)? Hiermee kun je een hoop tijd besparen doordat de hotel software in de cloud werkt en vanaf elk apparaat toegankelijk is. Maar we bieden ook een krachtig boekingssysteem. Stel je hebt een eigen website, dan kun je daar eenvoudig en snel jouw beschikbaarheid op plaatsen. Bezoekers kunnen dan tevens direct een boeking doen. Geen e-mailtjes meer of telefoontjes die je af moet handelen voor een reservering. Gewoon de actuele beschikbaarheid op jouw eigen website.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%