Gratis Demo

Wij kunnen niet wachten om je demo in te richten!

Gratis gepersonaliseerde demo?

  • Vraag binnen 10 seconden een demo aan en ervaar alle voordelen, één maand gratis! Wij richten de demo in aan de hand van jouw B&B of hotel! Vragen? Bel 085-0290141, wij helpen je graag!

Naam moet ingevuld zijn

Vul een geldig e-mail adres in

Jouw bericht


Wij helpen je hotel met:

Dankzij ons systeem heb je volledige controle over al je reserveringen. Met handige functies zoals ons online check-in systeem, een drag-and-drop agenda en het automatisch opstellen van de juiste factuur, heeft ons systeem voordeel voor zowel jou als voor de gast. 

Onze Channel Manager is een onmisbare tool voor iedere hotelier waarmee je vanuit één overzicht alle aangesloten boekingssites kunt managen, aanpassen en beheren. Behoud overzicht en voorkom overboekingen.

Via een duidelijk overzicht kun je in één oogopslag inzicht verkrijgen in de herkomst van al je gasten, welke add-ons voor de meeste omzet zorgen en welke boekingswebsites gasten gebruiken om bij jou terecht te komen.

Bespaar op commissie van externe boekingskanalen en stimuleer directe boekingen via je eigen website. Hiermee verhoog je de winst aangezien je bij gebruik van een Booking Engine geen commissie meer hoeft af te dragen aan externe boekingskanalen (zoals Booking.com). Tevens kan je gebruik maken naar de persoonlijke wensen waardoor je ze beter van dienst kan zijn. 

Dankzij een Channel Manager kan je hotel of B&B met duizenden externe boekingswebsites verbonden worden en hiermee vergroot je je zichtbaarheid en daarmee ook het contact met potentiële gasten. Daarom is een Channel Manager een must-have voor iedere hotelier.. 

 

Adres

Willemstraat 15 
4811 AJ  Breda

 

Telefoon

Phone: 31 (0)85-0290141

 

Mail

info@RoomRaccoon.com