Gratis Hotel Software

voor slimme hoteliers

Gratis Property Management Systeem voor middelgrote hotels, B&Bs en appartementen.

 Vraag direct je gratis demo aan

Gratis Property Management Systeem

Ideaal voor kleine hotels en B&B's

Hotel software gratis gebruiken?

Wanneer je op zoek bent naar gratis hotel software, dan hoef je niet meer verder te zoeken. RoomRaccoon biedt namelijk een gratis variant aan welke je kunt gebruiken voor jouw klein hotel of B&B. Met de gratis PMS van RoomRaccoon heb je al jouw reserveringen in één handig overzicht. Het in- en uitchecken van gasten wordt een stuk eenvoudiger en facturen hoef je zelf niet meer te maken in Word of Excel. Bespaar snel een hoop tijd dankzij onze gratis hotel software!

Waarom kiezen voor RoomRaccoon?

Als kleine hotelier wil je natuurlijk een hoop tijd en kosten besparen. Daarom biedt RoomRaccoon een gratis Property Management Systeem aan. Met onze hotel PMS kun je alles eenvoudig beheren wat er ‘in-house’ gebeurt. Onze gratis hotel software is ‘Cloud Based’. Dat houdt in dat de hotel software 24/7 toegankelijk is vanaf elk type apparaat (computer, laptop, smartphone of tablet). Cloud software is zeer betrouwbare doordat alle informatie veilig en ‘in de cloud' wordt opgeslagen.

Handige functies in het gratis PMS

Het gratis property management systeem van RoomRaccoon is zeer eenvoudig te gebruiken. Niet alleen kun je gebruik maken van de handige drag & drop agenda om de reserveringen te beheren. Je kunt ook profiteren van de overzichtelijke rapportages die je zelf in een handomdraai kunt genereren. Krijg snel een inzage in de bezettingsgraad, waar reserveringen vandaan komen en hoeveel commissie je betaalt. Zelfs de facturen worden automatisch aangemaakt in onze gratis PMS.

Snel de gratis hotel software aanvragen?

Geen enkel probleem, je kunt het gratis property management systeem vandaag nog aanvragen. Let er wel op dat je geen gebruik kunt maken van onze hotel Channel Manager en Booking Engine. Werk je op het moment nog met een ‘ouderwets’ reserveringsboek? Stap dan snel over naar de gratis hotel software van RoomRaccoon zodat je een hoop tijd en geld kunt besparen. Géén dure fouten meer en besteed meer tijd aan het veraangenamen van het verblijf van je gasten.

Alles-in-één software voor de slimme hoteliers

Maak gebruik van onze expertise en probeer RoomRaccoon gratis uit!

Gratis demo aanvragen

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg