Gratis hotel software

Gratis hotel software

RoomRaccoon | Dé alles-in-een hotel software

Alles-in-één hotel software

Onze hotel software is een totaaloplossing, je profiteert namelijk van een Property Management Systeem, Channel Manager en een boekingsmodule. Alles om jouw accommodatie succesvol te maken.

Met RoomRaccoon kun je enorm veel tijd besparen

Bespaar enorm veel tijd

Met het Property Management Systeem wordt een hoop werk uit je handen genomen. Automatische bevestigings e-mails, facturatie, het opslaan van de voorkeuren van gasten én nog veel meer.

Meer directe boekingen met RoomRaccoon

Meer directe boekingen

Dankzij onze Booking Engine kun je meer directe boekingen binnen halen. Stop met het betalen van commissiekosten, met onze boekingsmodule haal je meer boekingen binnen via jouw eigen website.

Geen vervelende overboekingen meer

Geen overboekingen meer

Met de Channel Manager wordt het kamer aanbod (en de kamerprijzen) real-time bijgewerkt. Wordt er een hotelkamer geboekt via een boekingskanaal? Dan wordt het aanbod overal direct aangepast.

Hotel software gratis gebruiken?

Wanneer je op zoek bent naar gratis hotel software, dan hoef je niet meer verder te zoeken. RoomRaccoon biedt namelijk een gratis variant aan welke je kunt gebruiken voor jouw klein hotel of B&B. Met de gratis PMS van RoomRaccoon heb je al jouw reserveringen in één handig overzicht. Het in- en uitchecken van gasten wordt een stuk eenvoudiger en facturen hoef je zelf niet meer te maken in Word of Excel. Bespaar snel een hoop tijd dankzij onze gratis Nederlandse hotel software!

Waarom kiezen voor RoomRaccoon?

Als kleine hotelier wil je natuurlijk een hoop tijd en kosten besparen. Daarom biedt RoomRaccoon een gratis Property Management Systeem aan. Met onze hotel PMS kun je alles eenvoudig beheren wat er ‘in-house’ gebeurt. Onze gratis hotel software is ‘Cloud Based’. Dat houdt in dat de Nederlandse hotel software 24/7 toegankelijk is vanaf elk type apparaat (computer, laptop, smartphone of tablet). Cloud software is zeer betrouwbare doordat alle informatie veilig en ‘in de cloud' wordt opgeslagen.

Handige functies in het gratis PMS

Het gratis property management systeem van RoomRaccoon is zeer eenvoudig te gebruiken. Niet alleen kun je gebruik maken van de handige drag & drop agenda om de reserveringen te beheren. Je kunt ook profiteren van de overzichtelijke rapportages die je zelf in een handomdraai kunt genereren. Krijg snel een inzage in de bezettingsgraad, waar reserveringen vandaan komen en hoeveel commissie je betaalt. Zelfs de facturen worden automatisch aangemaakt in onze gratis PMS.

Snel de gratis hotel software aanvragen?

Geen enkel probleem, je kunt het gratis property management systeem vandaag nog aanvragen. Let er wel op dat je geen gebruik kunt maken van onze hotel Channel Manager en Booking Engine. Werk je op het moment nog met een ‘ouderwets’ reserveringsboek? Stap dan snel over naar de gratis hotel software van RoomRaccoon zodat je een hoop tijd en geld kunt besparen. Géén dure fouten meer en besteed meer tijd aan het veraangenamen van het verblijf van je gasten.

Wat onze klanten zeggen

"Het voordeel van werken met RoomRaccoon is dat je PMS, Booking Engine en je Channel Manager gebundeld zijn."

Roy — Hotel Haverkist

"Operationeel heb ik maar 1 systeem nodig om heel mijn hotel te draaien. Ja, wie wilt dat nou niet"

Dominique — Hotel Beijers

"RoomRaccoon is heel gebruiksvriendelijk, intuïtief en een nieuwe receptioniste heeft maar een half uur nodig om het systeem te leren kennen."

Roland — Ingenhousz Breda