Hostel software

Probeer gratis

RoomRaccoon | Dé alles-in-een hotel software

Alles-in-één hostel software

Onze software voor hostels is een totaaloplossing, je profiteert namelijk van een Property Management Systeem, Channel Manager en een boekingsmodule. Alles om jouw accommodatie succesvol te maken.

Met RoomRaccoon kun je enorm veel tijd besparen

Bespaar enorm veel tijd

Met het Property Management Systeem wordt een hoop werk uit je handen genomen. Automatische bevestigings e-mails, facturatie, het opslaan van de voorkeuren van gasten én nog veel meer.

Meer directe boekingen met RoomRaccoon

Meer directe boekingen

Dankzij onze Booking Engine kun je meer directe boekingen binnen halen. Stop met het betalen van commissiekosten, met onze boekingsmodule haal je meer boekingen binnen via jouw eigen website.

Geen vervelende overboekingen meer

Geen overboekingen meer

Met de Channel Manager wordt het kamer aanbod (en de kamerprijzen) real-time bijgewerkt. Wordt er een hostelkamer geboekt via een boekingskanaal? Dan wordt het aanbod overal direct aangepast.

Hostel software nodig?

Ben je op zoek naar hostel software van uitstekende kwaliteit? Kies dan voor RoomRaccoon, dé alles in een oplossing op het gebied van hotel software. Dit software pakket bevat namelijk drie handige functionaliteiten in een. Namelijk een Property Management Systeem, Channel Manager en een Booking Engine. Alles wat je nodig hebt voor jouw hostel, Bed & Breakfast of boutique hotel. Een krachtig stukje hostel software waardoor jij als hostel eigenaar een hoop tijd kunt besparen. Met onze software ontvang je snel meer commissievrije boekingen dankzij de booking engine. Maar je kunt de kamers van het hostel ook snel en eenvoudig toevoegen aan meerdere boekingskanalen.

Een PMS systeem voor hostels

Het Property Management Systeem van RoomRaccoon is geschikt voor het beheren van alle interne zaken van jouw hostel. Wil je weten hoe het zit met de kamerreserveringen, de voorkeuren van de gasten en de beschikbaarheid van de kamers? Dat kun je in een oogopslag vinden in het Property Management Systeem voor hostels. Maar dat is nog niet alles, met onze hostel software worden facturen en bevestigings e-mails automatisch verstuurd. In enkele muisklikken heb je een factuur verstuurd naar een potentiële gast. Werk je nog met een papieren agenda of reserveringsboek? Stap dan snel over naar RoomRaccoon en je kunt weliswaar een hoop tijd en geld besparen.

Een hostel channel manager

Een andere, zeer nuttige, functionaliteit in de hostel software van RoomRaccoon is de Channel Manager. Dit is eigenlijk de koppeling tussen het Property Management Systeem van jouw hostel en de externe boekingskanalen. Als we het hebben over externe boekingskanalen, dan bedoelen we natuurlijk de websites van OTA's. Hierbij kun je denken aan Booking.com, Expedia, Hotels.com of Heerlijke huisjes. Onderaan de streep kun je de kamer beschikbaarheid plaatsen op honderden boekingskanalen. Met de Channel Manager voorkom je overboekingen omdat je zaken niet meer handmatig aan hoeft te passen op de boekingskanalen, dat gebeurt nu automatisch.

Boekingsmodule voor hostels

De Booking Engine (een online reserveringssysteem) van RoomRaccoon is een erg nuttig onderdeel van onze hostel software. Maar wat kun je hier nu precies mee doen? Met een boekingssysteem kun je ervoor zorgen dat potentiële gasten een kamer kunnen boeken via jouw eigen website. Wat zijn daar de voordelen van? Dat je onder andere geen commissiekosten meer hoeft te betalen de grote partijen als Booking.com of Expedia, dus dat levert veel rendement op. De boekingsmodule is een stukje hostel software dat een directe koppeling heeft met het PMS. Dus als er een boeking wordt gedaan via jouw website, dan wordt gelijk op alle andere boekingskanalen het aanbod aangepast.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%