Hotel boekingsmodule

Gemiddeld 27% meer directe boekingen

Met de boekingsmodule van RoomRaccoon haal je meer directe en commissievrije boekingen binnen voor jouw hotel of B&B

 Vraag direct je gratis demo aan

Boekingsmodule voor elk hotel en B&B

Genereer meer directe en commissievrije boekingen

Hotel boekingsmodule

Wat is een boekingsmodule én wat kan deze voor jouw hotel of B&B betekenen? Een hotel boekingsmodule is een stukje software dat geïmplementeerd wordt op de website van jouw hotel of B&B. Middels dit stukje software kun je directe boekingen ontvangen waarover je dus geen commissiekosten betaald. Je kunt het zien als een externe pagina op de website, welke volledig aansluit op jouw huisstijl, waar bezoekers hun gewenste hotelkamer kunnen boeken. Zonder tussenpartijen als Booking.com, Expedia en andere boekingskanalen.

Functies in de boekingsmodule

Wil je de boekingsmodule koppelen aan de website van jouw hotel? Dan is het zeker van belang dat de booking engine aansluit op de huisstijl van de website. De boekingsmodule is gebruiksvriendelijk en volledig in te richten zoals jij dat wilt. Een logo toevoegen, nieuwe foto’s van de hotelkamers plaatsen of een omschrijving aanscherpen? Geen enkel probleem binnen de boekingsmodule van RoomRaccoon. Het is zelfs mogelijk om de boekingsmodule te koppelen aan jouw payment provider zodat klanten via iDeal een betaling kunnen doen.

27% meer directe boekingen

Uit onze statistieken is gebleken dat de hotel boekingsmodule van RoomRaccoon gemiddeld 27% meer directe boekingen oplevert. Over deze boekingen hoeven dus geen commissiekosten betaald te worden. De boekingsmodule van RoomRaccoon is volledig vrij van commissiekosten, bij de meeste hotel software partijen is dat helaas niet het geval. Wil je direct aan de slag met een gepersonaliseerde boekingsmodule? Maak dan snel een RoomRaccoon account aan voor jouw hotel en haal in no-time meer directe en commissievrije boekingen binnen.

Alles-in-één hotel software

Naast een handige boekingsmodule voor jouw hotel biedt RoomRaccoon nog veel meer. Wat dacht je van een Hotel Channel Manager om de beschikbaarheid van jouw hotelkamers te beheren en synchroniseren. Maar ook het hotel PMS waarmee je alle interne zaken binnen jouw hotel eenvoudig beheren kunt. Al deze onderdelen bij elkaar vormen een krachtig stukje hotel software waarmee jij als hotelier een hoop tijd en kosten kunt besparen. Ben je nieuwsgierig en overtuigd, dan kun je in no-time een RoomRaccoon account aanmaken voor jouw hotel.

Meteen profiteren van onze boekingsmodule?

Maak dan snel een account aan om meer directe boekingen te ontvangen.

Gratis demo aanvragen

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg