Hotel boekingsmodule

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Hotel boekingsmodule

Wat is een boekingsmodule én wat kan deze voor jouw hotel of B&B betekenen? Een hotel boekingsmodule is een stukje software dat geïmplementeerd wordt op de website van jouw hotel of B&B. Middels dit stukje software kun je directe boekingen ontvangen waarover je dus geen commissiekosten betaald. Je kunt het zien als een externe pagina op de website, welke volledig aansluit op jouw huisstijl, waar bezoekers hun gewenste hotelkamer kunnen boeken. Zonder tussenpartijen als Booking.com, Expedia en andere boekingskanalen.

Functies in de boekingsmodule

Wil je de boekingsmodule koppelen aan de website van jouw hotel? Dan is het zeker van belang dat de booking engine aansluit op de huisstijl van de website. De boekingsmodule is gebruiksvriendelijk en volledig in te richten zoals jij dat wilt. Een logo toevoegen, nieuwe foto’s van de hotelkamers plaatsen of een omschrijving aanscherpen? Geen enkel probleem binnen de boekingsmodule van RoomRaccoon. Het is zelfs mogelijk om de boekingsmodule te koppelen aan jouw payment provider zodat klanten via iDeal een betaling kunnen doen.

27% meer directe boekingen

Uit onze statistieken is gebleken dat de hotel boekingsmodule van RoomRaccoon gemiddeld 27% meer directe boekingen oplevert. Over deze boekingen hoeven dus geen commissiekosten betaald te worden. De boekingsmodule van RoomRaccoon is volledig vrij van commissiekosten, bij de meeste hotel software partijen is dat helaas niet het geval. Wil je direct aan de slag met een gepersonaliseerde boekingsmodule? Maak dan snel een RoomRaccoon account aan voor jouw hotel en haal in no-time meer directe en commissievrije boekingen binnen.

Alles-in-één hotel software

Naast een handige boekingsmodule voor jouw hotel biedt RoomRaccoon nog veel meer. Wat dacht je van een Hotel Channel Manager om de beschikbaarheid van jouw hotelkamers te beheren en synchroniseren. Maar ook het hotel PMS waarmee je alle interne zaken binnen jouw hotel eenvoudig beheren kunt. Al deze onderdelen bij elkaar vormen een krachtig stukje hotel software waarmee jij als hotelier een hoop tijd en kosten kunt besparen. Ben je nieuwsgierig en overtuigd, dan kun je in no-time een RoomRaccoon account aanmaken voor jouw hotel.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%