Hotel boekingsmodule

Probeer gratis

Hotel boekingsmodule

Wat is een boekingsmodule én wat kan deze voor jouw hotel of B&B betekenen? Een hotel boekingsmodule is een stukje software dat geïmplementeerd wordt op de website van jouw hotel of B&B. Middels dit stukje software kun je directe boekingen ontvangen waarover je dus geen commissiekosten betaald. Je kunt het zien als een externe pagina op de website, welke volledig aansluit op jouw huisstijl, waar bezoekers hun gewenste hotelkamer kunnen boeken. Zonder tussenpartijen als Booking.com, Expedia en andere boekingskanalen.

Functies in de boekingsmodule

Wil je de boekingsmodule koppelen aan de website van jouw hotel? Dan is het zeker van belang dat de booking engine aansluit op de huisstijl van de website. De boekingsmodule is gebruiksvriendelijk en volledig in te richten zoals jij dat wilt. Een logo toevoegen, nieuwe foto’s van de hotelkamers plaatsen of een omschrijving aanscherpen? Geen enkel probleem binnen de boekingsmodule van RoomRaccoon. Het is zelfs mogelijk om de boekingsmodule te koppelen aan jouw payment provider zodat klanten via iDeal een betaling kunnen doen.

27% meer directe boekingen

Uit onze statistieken is gebleken dat de hotel boekingsmodule van RoomRaccoon gemiddeld 27% meer directe boekingen oplevert. Over deze boekingen hoeven dus geen commissiekosten betaald te worden. De boekingsmodule van RoomRaccoon is volledig vrij van commissiekosten, bij de meeste hotel software partijen is dat helaas niet het geval. Wil je direct aan de slag met een gepersonaliseerde boekingsmodule? Maak dan snel een RoomRaccoon account aan voor jouw hotel en haal in no-time meer directe en commissievrije boekingen binnen.

Alles-in-één hotel software

Naast een handige boekingsmodule voor jouw hotel biedt RoomRaccoon nog veel meer. Wat dacht je van een Hotel Channel Manager om de beschikbaarheid van jouw hotelkamers te beheren en synchroniseren. Maar ook het hotel PMS waarmee je alle interne zaken binnen jouw hotel eenvoudig beheren kunt. Al deze onderdelen bij elkaar vormen een krachtig stukje hotel software waarmee jij als hotelier een hoop tijd en kosten kunt besparen. Ben je nieuwsgierig en overtuigd, dan kun je in no-time een RoomRaccoon account aanmaken voor jouw hotel.

Wat onze klanten zeggen

Ook wat we als hotel zelf aandragen wordt naar mogelijkheid verwerkt en aangepast. Dit is wel heel prettig om mee te werken.

hotel-gooiland-logo

Claudia

Grand Hotel Gooiland

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

BBB_logo

Franny

VillaBBB

Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn.

NU_logo

Kris

Nieuw Uilenburg