Hotel boekingssoftware

Meer boekingen en efficiënt beheer

Profiteer van de voordelen van RoomRaccoon, dé boekingssoftware voor elk hotel of B&B

 Maak je gratis account aan!

Makkelijke en gebruiksvriendelijke hotel boekingssoftware

Maak snel gebruik van RoomRaccoon

Hotel boekingssoftware

Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke boekingssoftware voor jouw hotel of B&B? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, de boekingssoftware van RoomRaccoon is alles-in-één. Niet alleen een property management systeem, maar ook een hotel channel manager en een zeer efficiënte boekingsmodule. De boekingssoftware van RoomRaccoon bevat alles wat je nodig hebt voor jouw hotel. Wanneer je snel wilt profiteren van de hotel boekingssoftware, maak dan een gratis account aan, dan kun je direct aan de slag. Stop met inefficiënt werken zodat je meer tijd over houdt voor je gasten.

Property Management Systeem

Het eerste onderdeel van de hotel software van RoomRaccoon is het property management systeem. Hiermee is het een fluitje van een cent om overzichtelijk alle reserveringen in te zien én de voorkeuren van gasten in op te slaan. Maar er is nog meer, wat dacht je van automatische facturen en wanneer er een boeking wordt geplaatst wordt er automatisch een bevestigingsmail verstuurd. Boekingen kunnen op eenvoudige wijze beheerd worden en wijzigingen zijn aangebracht in no-time. Krijg direct een inzage in de bezettingsgraad van het hotel middels de hotel boekingssoftware van RoomRaccoon.

Channel Manager voor hotels

Dit onderdeel van de hotel software is ideaal om de bezettingsgraad van het hotel te maximaliseren. Met de hotel channel manager binnen de hotel boekingssoftware kun je zeer eenvoudig jouw hotelkamers (of de kamers van een B&B) aanbieden op externe boekingskanalen. Je kunt niet alleen gebruik maken van Booking.com, maar ook minder bekende boekingskanalen als Natuurhuisje.nl of Micazu. Genoeg mogelijkheden om jouw hotelkamers op zoveel mogelijk kanalen zichtbaar te maken. Wordt er een kamer geboekt? Dan verdwijnt deze in no-time automatisch uit de andere boekingskanalen.

Hotel boekingsmodule

Het laatste onderdeel van de hotel boekingssoftware is de zogenaamde boekingsmodule. Met deze module is het mogelijk om meer directe boekingen te genereren waarover je dus geen commissiekosten betaalt. Heb je een ‘ouderwets’ contactformulier als methode om meer boekingen binnen te krijgen? Vervang deze dan door de boekingsmodule van RoomRaccoon, met slechts één druk op de knop wordt er een overzichtelijke pagina getoond met de beschikbare hotelkamers. Volledig in de huisstijl van jouw website krijgt een bezoeker de kamers en de beschikbaarheid te zien voor een mogelijke directe boeking.

Meteen een gratis account aanmaken?

Geen enkel probleem, profiteer snel van RoomRaccoon’s hotel boekingssoftware.

Gratis account aanmaken

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg