Hotel boekingssoftware

Probeer gratis

Hotel boekingssoftware

Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke boekingssoftware voor jouw hotel of B&B? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, de boekingssoftware van RoomRaccoon is alles-in-één. Niet alleen een property management systeem, maar ook een hotel channel manager en een zeer efficiënte boekingsmodule. De boekingssoftware van RoomRaccoon bevat alles wat je nodig hebt voor jouw hotel. Wanneer je snel wilt profiteren van de hotel boekingssoftware, maak dan een gratis account aan, dan kun je direct aan de slag. Stop met inefficiënt werken zodat je meer tijd over houdt voor je gasten.

Property Management Systeem

Het eerste onderdeel van de hotel software van RoomRaccoon is het property management systeem (PMS). Hiermee is het een fluitje van een cent om overzichtelijk alle reserveringen in te zien én de voorkeuren van gasten in op te slaan. Maar er is nog meer, wat dacht je van automatische facturen en wanneer er een boeking wordt geplaatst wordt er automatisch een bevestigingsmail verstuurd. Boekingen kunnen op eenvoudige wijze beheerd worden en wijzigingen zijn aangebracht in no-time. Krijg direct een inzage in de bezettingsgraad van het hotel middels de hotel boekingssoftware van RoomRaccoon.

Channel Manager voor hotels

Dit onderdeel van de hotel software is ideaal om de bezettingsgraad van het hotel te maximaliseren. Met de hotel channel manager binnen de hotel boekingssoftware kun je zeer eenvoudig jouw hotelkamers (of de kamers van een B&B) aanbieden op externe boekingskanalen. Je kunt niet alleen gebruik maken van Booking.com, maar ook minder bekende boekingskanalen als Natuurhuisje.nl of Micazu. Genoeg mogelijkheden om jouw hotelkamers op zoveel mogelijk kanalen zichtbaar te maken. Wordt er een kamer geboekt? Dan verdwijnt deze in no-time automatisch uit de andere boekingskanalen.

Hotel boekingsmodule

Het laatste onderdeel van de hotel boekingssoftware is de zogenaamde boekingsmodule. Met deze module is het mogelijk om meer directe boekingen te genereren waarover je dus geen commissiekosten betaalt. Heb je een ‘ouderwets’ contactformulier als methode om meer boekingen binnen te krijgen? Vervang deze dan door de boekingsmodule van RoomRaccoon, met slechts één druk op de knop wordt er een overzichtelijke pagina getoond met de beschikbare hotelkamers. Volledig in de huisstijl van jouw website krijgt een bezoeker de kamers en de beschikbaarheid te zien voor een mogelijke directe boeking.

Wat onze klanten zeggen

Ook wat we als hotel zelf aandragen wordt naar mogelijkheid verwerkt en aangepast. Dit is wel heel prettig om mee te werken.

hotel-gooiland-logo

Claudia

Grand Hotel Gooiland

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

BBB_logo

Franny

VillaBBB

Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn.

NU_logo

Kris

Nieuw Uilenburg