Hotel boekingssoftware

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Hotel boekingssoftware

Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke boekingssoftware voor jouw hotel of B&B? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, de boekingssoftware van RoomRaccoon is alles-in-één. Niet alleen een property management systeem, maar ook een hotel channel manager en een zeer efficiënte boekingsmodule. De boekingssoftware van RoomRaccoon bevat alles wat je nodig hebt voor jouw hotel. Wanneer je snel wilt profiteren van de hotel boekingssoftware, maak dan een gratis account aan, dan kun je direct aan de slag. Stop met inefficiënt werken zodat je meer tijd over houdt voor je gasten.

Property Management Systeem

Het eerste onderdeel van de hotel software van RoomRaccoon is het property management systeem (PMS). Hiermee is het een fluitje van een cent om overzichtelijk alle reserveringen in te zien én de voorkeuren van gasten in op te slaan. Maar er is nog meer, wat dacht je van automatische facturen en wanneer er een boeking wordt geplaatst wordt er automatisch een bevestigingsmail verstuurd. Boekingen kunnen op eenvoudige wijze beheerd worden en wijzigingen zijn aangebracht in no-time. Krijg direct een inzage in de bezettingsgraad van het hotel middels de hotel boekingssoftware van RoomRaccoon.

Channel Manager voor hotels

Dit onderdeel van de hotel software is ideaal om de bezettingsgraad van het hotel te maximaliseren. Met de hotel channel manager binnen de hotel boekingssoftware kun je zeer eenvoudig jouw hotelkamers (of de kamers van een B&B) aanbieden op externe boekingskanalen. Je kunt niet alleen gebruik maken van Booking.com, maar ook minder bekende boekingskanalen als Natuurhuisje.nl of Micazu. Genoeg mogelijkheden om jouw hotelkamers op zoveel mogelijk kanalen zichtbaar te maken. Wordt er een kamer geboekt? Dan verdwijnt deze in no-time automatisch uit de andere boekingskanalen.

Hotel boekingsmodule

Het laatste onderdeel van de hotel boekingssoftware is de zogenaamde boekingsmodule. Met deze module is het mogelijk om meer directe boekingen te genereren waarover je dus geen commissiekosten betaalt. Heb je een ‘ouderwets’ contactformulier als methode om meer boekingen binnen te krijgen? Vervang deze dan door de boekingsmodule van RoomRaccoon, met slechts één druk op de knop wordt er een overzichtelijke pagina getoond met de beschikbare hotelkamers. Volledig in de huisstijl van jouw website krijgt een bezoeker de kamers en de beschikbaarheid te zien voor een mogelijke directe boeking.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%