Hotel Booking Engine

27% meer directe boekingen

Wil je met je hotel meer directe boekingen waarover je geen commissie hoeft te betalen aan externe boekingskanalen en OTA’s? Profiteer snel van RoomRaccoon’s hotel booking engine.

 Maak een gratis account aan!

Krachtige booking engine voor hotels

Ga nú geld besparen!

Hotel booking engine

Wat is een hotel booking engine nou precies? Het is een module die ervoor zorgt dat via jouw eigen website kamers geboekt kunnen worden. Maar waarom zou je kiezen voor een booking engine terwijl je hotelkamers ook op Booking.com, Expedia en AirBnB kunnen staan? Omdat je over directe boekingen, vanaf jouw website, geen commissiekosten hoeft te betalen. Bij Booking.com betaal je bijvoorbeeld doorgaans 15% aan commissiekosten, dus bij een hotelkamer van € 100,- per nacht ben je € 15,- kwijt aan Booking.com. Met een hotel booking engine kun je dus snel een hoop geld besparen. Wil je de booking engine eens uitproberen? Maak dan een account aan!

Directe boekingen via mijn website?

Dat klinkt zeker goed! Maar hoe werkt dat precies? Wanneer je gebruik maakt van de hotel software van RoomRaccoon, dan is één van de onderdelen de hotel booking engine. Deze is gekoppeld aan het zogenaamde Property Management Systeem, waarop al je hotelkamers en de beschikbaarheid ervan staat. Middels een call to action knop of een link op jouw eigen website, kan de booking engine geopend worden. Hierop krijgt een bezoeker rechtstreeks een inzage in het kameraanbod, de beschikbaarheid én heeft de bezoeker de mogelijkheid om direct een kamer te boeken. Boekt een bezoeker een hotelkamer op deze manier? Dat is mooi, want hier hoef je geen commissie over te betalen.

Actualiseren van het kameraanbod

Zojuist heeft een bezoeker een hotelkamer geboekt voor het hele weekend, maar hoe zit het dan met het kameraanbod op de externe boekingskanalen en websites van OTA’s? Daar hoef je je geen zorgen om te maken, de hotel booking engine is rechtstreeks gekoppeld met het Property Management Systeem én deze is weer gekoppeld met de Channel Manager. Om een lang verhaal kort te maken, het kameraanbod van jouw hotel wordt rechtstreeks geactualiseerd. Boekt iemand een hotelkamer via de booking engine, dan wordt deze kamer per direct van Booking.com, AirBnB en Expedia afgehaald. Zo heb je dus geen last van die vervelende en tijdrovende overboekingen.

Booking Engine sluit aan op jouw hotel

Binnen de hotel software van RoomRaccoon heb je de mogelijkheid om de hotel booking engine visueel aantrekkelijk te maken. Zo sluit de boekingsmodule goed aan op de huisstijl en de sfeer van jouw eigen website. Je kunt in een handomdraai mooie foto’s en een omschrijving toevoegen van de hotelkamer. Wil je op een later moment (na een zonnig weekend) nog wat extra foto’s toevoegen van de omgeving? Via ons hotelsysteem doe je dat in no-time. Wil je aanvullende opties toevoegen aan een kamer? Zoals een fles champagne of extra handdoeken? Binnen de boekingsmodule kun je je eigen aanvullende opties toevoegen aan de hotelkamer. Overtuigd? Probeer de hotel booking engine snel uit!

Snel meer directe boekingen realiseren?

Probeer onze hotel booking engine geheel vrijblijvend uit!

Maak een gratis account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg