Hotel Booking Engine

Probeer gratis

Behaal meer directe boekingen met een boekingsmodule

Meer directe boekingen!

Een booking engine is dé manier om meer directe boekingen binnen te halen via jouw eigen website. Geen ouderwetse webformulieren meer, gewoon een directe inzage in jouw kameraanbod.

Betaal geen commissiekosten meer!

Geen commissiekosten meer

Met onze boekingsmodule hoef je geen commissiekosten meer te betalen aan Booking.com of Expedia. Alle boekingen die binnen komen via de boekingsmodule via jouw website zijn vrij van commissie.

Een rechtstreekse koppeling met het PMS

Een directe koppeling met het PMS

Wanneer een klant een kamer boekt via de boekingsmodule, dan wordt dit realtime aangepast in het Property Management Systeem. Dit wordt dan rechtstreeks doorgevoerd op de externe boekingskanalen.

Creëer je eigen arrangementen

Creëer eigen arrangementen

Een ideale manier om meer omzet te behalen, maak bijvoorbeeld een arrangement aan voor een heel weekend. Of combineer een aantal overnachtingen met een diner of heerlijk wijnarrangement.

Hotel booking engine

Wat is een hotel booking engine nou precies? Het is een module die ervoor zorgt dat via jouw eigen website kamers geboekt kunnen worden. Maar waarom zou je kiezen voor een booking engine terwijl je hotelkamers ook op Booking.com, Expedia en AirBnB kunnen staan? Omdat je over directe boekingen, vanaf jouw website, geen commissiekosten hoeft te betalen. Bij Booking.com betaal je bijvoorbeeld doorgaans 15% aan commissiekosten, dus bij een hotelkamer van € 100,- per nacht ben je € 15,- kwijt aan Booking.com. Met een hotel booking engine kun je dus snel een hoop geld besparen. Wil je de booking engine eens uitproberen? Maak dan een account aan!

Directe boekingen via mijn website?

Dat klinkt zeker goed! Maar hoe werkt dat precies? Wanneer je gebruik maakt van de hotel software van RoomRaccoon, dan is één van de onderdelen de hotel booking engine. Deze is gekoppeld aan het zogenaamde Property Management Systeem, waarop al je hotelkamers en de beschikbaarheid ervan staat. Middels een call to action knop of een link op jouw eigen website, kan de booking engine geopend worden. Hierop krijgt een bezoeker rechtstreeks een inzage in het kameraanbod, de beschikbaarheid én heeft de bezoeker de mogelijkheid om direct een kamer te boeken. Boekt een bezoeker een hotelkamer op deze manier? Dat is mooi, want hier hoef je geen commissie over te betalen.

Actualiseren van het kameraanbod

Zojuist heeft een bezoeker een hotelkamer geboekt voor het hele weekend, maar hoe zit het dan met het kameraanbod op de externe boekingskanalen en websites van OTA’s? Daar hoef je je geen zorgen om te maken, de hotel booking engine is rechtstreeks gekoppeld met het Property Management Systeem én deze is weer gekoppeld met de Channel Manager. Om een lang verhaal kort te maken, het kameraanbod van jouw hotel wordt rechtstreeks geactualiseerd. Boekt iemand een hotelkamer via de booking engine, dan wordt deze kamer per direct van Booking.com, AirBnB en Expedia afgehaald. Zo heb je dus geen last van die vervelende en tijdrovende overboekingen.

Booking Engine sluit aan op jouw hotel

Binnen de hotel software van RoomRaccoon heb je de mogelijkheid om de hotel booking engine visueel aantrekkelijk te maken. Zo sluit de boekingsmodule goed aan op de huisstijl en de sfeer van jouw eigen website. Je kunt in een handomdraai mooie foto’s en een omschrijving toevoegen van de hotelkamer. Wil je op een later moment (na een zonnig weekend) nog wat extra foto’s toevoegen van de omgeving? Via ons hotelsysteem doe je dat in no-time. Wil je aanvullende opties toevoegen aan een kamer? Zoals een fles champagne of extra handdoeken? Binnen de boekingsmodule kun je je eigen aanvullende opties toevoegen aan de hotelkamer. Overtuigd? Probeer de hotel booking engine snel uit!

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%