Hotel Channel Manager

Eenvoudig beheer van je hotelkamer beschikbaarheid

Met een hotel Channel Manager actualiseer je de de kamerbeschikbaarheid van je hotel op externe boekingskanalen zoals AirBnB, Expedia en Booking.com

 Maak snel je gratis account aan!

Channel Manager voor hotels

Géén overboekingen meer middels onze Hotel Software

Hotel Channel Manager

Wat kun je precies doen met een hotel Channel Manager? In het principe zegt de naam het eigenlijk al, met een Channel Manager kun je de kamerbeschikbaarheid beheren op externe boekingskanalen. Wanneer je jouw hotelkamers op externe boekingskanalen plaatst, zoals Expedia, AirBnB, Hotels.nl of Booking.com, dan is het van belang dat het kamer aanbod geactualiseerd wordt. Stel een gast boekt een kamer via het kanaal Booking.com, dan zorgt een Channel Manager ervoor dat deze kamer niet meer beschikbaar is op AirBnB, Expedia of Hotels.nl.

Nieuwe kamertarieven doorvoeren?

Ben je de eigenaar van een hotel of B&B en wil je de kamerprijzen wijzigen? Dan is het natuurlijk een hoop werk om dit handmatig door te voeren op alle externe boekingskanalen. Vanuit RoomRaccoon zien wij dit als tijdverspilling. Kies daarom voor een hotel Channel Manager, middels deze hotel software kun je de prijs op één plek aanpassen én wordt deze doorgevoerd op alle aangesloten boekingskanalen. Zo wordt er in de tussentijd geen kamer geboekt op basis van een verouderd tarief en kun je die nare overboekingen op eenvoudige wijze voorkomen.

Voordelen van de Channel Manager

De belangrijkste voordelen van een hotel Channel Manager zijn als volgt: Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het actualiseren van je hotelkamer aanbod op de externe boekingskanalen, dit werkt volledig geautomatiseerd. Prijswijzigingen hoeven slechts op één plek doorgevoerd te worden én de Channel Manager doet de rest. Wanneer de bezettingsgraad aan de lage kant is, dan kun je met een Channel Manager de hotelkamers aanbieden op meerdere boekingskanalen, of tegen een gereduceerd tarief. Redenen genoeg om de Channel Manager eens uit te proberen?

Waarom RoomRaccoon

De belangrijkste reden om te kiezen voor de hotel Channel Manager van RoomRaccoon, is dat RoomRaccoon trotse Preferred IT Provider van Booking.com is. Wat houdt dat in? Dat de Channel Manager van RoomRaccoon goed presteert en een uitzonderlijk snelle (en stabiele) verbinding heeft. Daarnaast is RoomRaccoon een alles-in-een hotel software pakket, dus naast de handige Channel Manager kun je ook direct gebruik maken van het Property Management Systeem. Of wat dacht je van onze boekingsmodule voor het genereren van meer directe boekingen?

Wil je tijd besparen en die vervelende overboekingen voorkomen?

Profiteer in no-time van onze gebruiksvriendelijke hotel channel manager

Maak een gratis account aan!

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg