Hotel Channel Manager

Probeer gratis

Tijd besparen met een Channel Manager

Start nu met tijd besparen

Met een Channel Manager kun je werkelijk een hoop tijd besparen. In no-time staat je aanbod op jouw selectie OTA's. Handmatig kamers toevoegen aan booking.com is vanaf nu verleden tijd.

Geen overboekingen meer

Géén overboekingen meer

Dankzij de realtime synchronisatie wordt jouw kamer aanbod na een boeking direct bijgewerkt op alle externe boekingskanalen en de boekingsmodule. Zeg maar dag tegen die overboekingen!

Verhoog de bezettingsgraad

Snel een hogere bezettingsgraad

Wil je de bezettingsgraad van je hotel of B&B verhogen? Met de Channel Manager kun je razendsnel jouw aanbod op nieuwe externe boekingskanalen zetten. Lege kamers kosten immers geld!

Realtime Synchronisatie

Realtime synchronisatie

Dankzij de automatische synchronisatie blijft jouw kameraanbod op elk boekingskanaal actueel. Annuleert een gast een kamer, dan wordt deze direct beschikbaar op de andere OTA websites.

Hotel Channel Manager

Wat kun je precies doen met een hotel Channel Manager? In het principe zegt de naam het eigenlijk al, met een Channel Manager kun je de kamerbeschikbaarheid beheren op externe boekingskanalen. Wanneer je jouw hotelkamers op externe boekingskanalen plaatst, zoals Expedia, AirBnB, Hotels.nl of Booking.com, dan is het van belang dat het kamer aanbod geactualiseerd wordt. Stel een gast boekt een kamer via het kanaal Booking.com, dan zorgt een Channel Manager ervoor dat deze kamer niet meer beschikbaar is op AirBnB, Expedia of Hotels.nl.

Nieuwe kamertarieven doorvoeren?

Ben je de eigenaar van een hotel of B&B en wil je de kamerprijzen wijzigen? Dan is het natuurlijk een hoop werk om dit handmatig door te voeren op alle externe boekingskanalen. Vanuit RoomRaccoon zien wij dit als tijdverspilling. Kies daarom voor een hotel Channel Manager, middels deze hotel software kun je de prijs op één plek aanpassen én wordt deze doorgevoerd op alle aangesloten boekingskanalen. Zo wordt er in de tussentijd geen kamer geboekt op basis van een verouderd tarief en kun je die nare overboekingen op eenvoudige wijze voorkomen.

Voordelen van de Channel Manager

De belangrijkste voordelen van een hotel Channel Manager zijn als volgt: Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het actualiseren van je hotelkamer aanbod op de externe boekingskanalen, dit werkt volledig geautomatiseerd. Prijswijzigingen hoeven slechts op één plek doorgevoerd te worden én de Channel Manager doet de rest. Wanneer de bezettingsgraad aan de lage kant is, dan kun je met een Channel Manager de hotelkamers aanbieden op meerdere boekingskanalen, of tegen een gereduceerd tarief. Redenen genoeg om de Channel Manager eens uit te proberen?

Waarom RoomRaccoon

De belangrijkste reden om te kiezen voor de hotel Channel Manager van RoomRaccoon, is dat RoomRaccoon trotse Preferred IT Provider van Booking.com is. Wat houdt dat in? Dat de Channel Manager van RoomRaccoon goed presteert en een uitzonderlijk snelle (en stabiele) verbinding heeft. Daarnaast is RoomRaccoon een alles-in-een hotel software pakket, dus naast de handige Channel Manager kun je ook direct gebruik maken van het Property Management Systeem. Of wat dacht je van onze boekingsmodule voor het genereren van meer directe boekingen?

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%