Hotel Management Software

Probeer gratis

RoomRaccoon | Dé alles-in-een hotel software

Alles-in-één hotel software

Onze hotel software is een totaaloplossing, je profiteert namelijk van een Property Management Systeem, Channel Manager en een boekingsmodule. Alles om jouw accommodatie succesvol te maken.

Met RoomRaccoon kun je enorm veel tijd besparen

Bespaar enorm veel tijd

Met het Hotel Management System wordt een hoop werk uit je handen genomen. Automatische bevestigings e-mails, facturatie, het opslaan van de voorkeuren van gasten én nog veel meer.

Meer directe boekingen met RoomRaccoon

Meer directe boekingen

Dankzij onze Booking Engine kun je meer directe boekingen binnen halen. Stop met het betalen van commissiekosten, met onze boekingsmodule haal je meer boekingen binnen via jouw eigen website.

Geen vervelende overboekingen meer

Geen overboekingen meer

Met de Channel Manager wordt het kamer aanbod (en de kamerprijzen) real-time bijgewerkt. Wordt er een hotelkamer geboekt via een boekingskanaal? Dan wordt het aanbod overal direct aangepast.

Hotel Management Software

Op zoek naar hotel management software voor het optimaal beheren van alles wat er ‘in house’ afspeelt? Met de hotel software van RoomRaccoon kun je alle reserveringen ordenen in een digitale en overzichtelijke agenda. In slechts een oogopslag is helder wie er ingecheckt heeft, wie er heeft betaald en hoe lang iemand verblijft. Naast het handige overzicht kun je ook een hoop tijd besparen. Het hotel management system van RoomRaccoon zorgt er namelijk voor dat er automatisch facturen worden opgemaakt en bevestigingsmails worden verstuurd.

Hotel management system in de cloud

Om gebruik te kunnen maken van de online hotel management software, is geen technische kennis vereist. Het systeem is zeer eenvoudig in gebruikt zodat jij en je collega’s zonder training direct aan de slag kunnen. Er hoeft geen nieuwe hardware aangeschaft te worden, want het hotel systeem van RoomRaccoon werkt volledig (online) in de cloud. Dit zorgt er ook voor dat de hotel management software toegankelijk is voor meerdere personen en vanaf verschillende apparaten (zoals een iPhone, tablet of laptop). Je kunt zelfs thuis aanpassingen doorvoeren in de hotel software.

Waarom kiezen voor RoomRaccoon?

De hotel management software van RoomRaccoon is alles in één. Niet alleen een online boekingsmodule en een Property Management Systeem (PMS). De hotel software bevat ook een Channel Manager waarop je jouw hotelkamers op diverse platforms en externe boekingskanalen kunt plaatsen. De online hotel software tot stand gebracht door ervaren hoteliers en programmeurs, zij hebben de expertise op het gebied van hotels en B&B’s. Daarom wordt de gebruiksvriendelijke en innovatieve hotel management software keer op keer vernieuwd en verbeterd.

Hotel management system uitproberen?

Als je snel een hoop tijd wilt besparen, kies dan voor de hotel management software van RoomRaccoon. Je kunt online gratis een account aanmaken waardoor je de PMS gratis kunt gebruiken (let op: er zitten wel wat beperkingen aan). Je kunt er ook voor kiezen om direct de variant van onze hotel software te gebruiken met een hotel Channel Manager en zeer rendabele boekingsmodule. Met deze boekingsmodule is het mogelijk om tot 27% meer directe en commissievrije boekingen te genereren. Maak daarom snel een gratis account aan!

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%