Hotel PMS Software

Uitstekende software voor kleine hotels

Efficiënte en zeer gebruiksvriendelijke hotel software voor jouw B&B of Hotel

 Vraag direct je gratis demo aan

Hotel PMS Software voor elk hotel

Bespaar kosten en tijd met een Hotel PMS

Hotel PMS software

Een van de belangrijkste functies van PMS software is het overzichtelijk houden van de bestaande reserveringen van jouw hotel of B&B. Met een PMS kun je eenvoudig alles beheren wat er ‘in house’ gebeurt. In dit geval gaat het niet om de beschikbaarheid van de hotelkamers, maar specifiek om reserveringen die al zijn geplaatst. Een andere belangrijke functie van het hotel PMS is dat de facturatie uit handen wordt genomen. Met één klik op de knop genereer je een keurig opgemaakte factuur voor de desbetreffende klant.

Alle reserveringen in de cloud

De hotel PMS software van RoomRaccoon werkt volledig in de cloud. Wat betekent dit voor jouw hotel? Dat leggen we je graag uit! Bij RoomRaccoon kun je inloggen en het PMS gebruiken waar en wanneer je wilt. Ongeacht het type apparaat dat je gebruikt (iPhone, Tablet, Laptop). Tegelijkertijd inloggen met collega’s? Geen enkel probleem! De hotel software werkt als een website, deze is in elke webbrowser te bekijken. Geen kosten voor dure hardware of software én je hoeft niets te downloaden of te installeren.

Functies van een hotel PMS

Onze hotel PMS software heeft tal van handige functies, zo is het mogelijk om verschillende arrangementen samen te stellen of de gast vooraf (een gedeelte) te laten betalen. Maar wat dacht je van de annuleringen die automatisch uit de agenda gehaald worden zodat je direct ruimte creëert voor nieuwe boekingen? Het hotel PMS van RoomRaccoon is zeer flexibel en zorgt ervoor dat jij tijd over houdt voor andere zaken. Geen facturen meer opstellen in Word of Excel, dit verloopt volledig automatisch via het hotel PMS.

Alles-in-één hotel software

Naast de handige PMS software bevat RoomRaccoon ook een Hotel Channel Manager (voor het beheren van alle boekingskanalen) en een booking engine (waarmee je meer directe boekingen kunt genereren). Al deze functionaliteiten bij elkaar vormen een zeer gewenst hotel software pakket. Met deze hotel software kun je dus een hoop tijd besparen, meer omzet genereren dankzij de directe boekingen uit de boekingsmodule en een hogere kamerbezetting realiseren door de hotelkamers aan te bieden op meerdere boekingskanalen.

Gebruiksvriendelijk hotel PMS uitproberen?

Onze hotelsoftware is gemaakt door en voor hoteliers, profiteer snel van onze voordelen!

Gratis demo aanvragen

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg