Hotel PMS Software

Probeer gratis

Bespaar tijd met een Property Management Systeem

Bespaar enorm veel tijd!

Met een Property Management Systeem kun je onwijs veel tijd besparen. Boekingen worden beheerd in de Cloud en vele processen worden geautomatiseerd. Weg met dat papieren reserveringsboek!

Automatische e-mails met een hotel PMS

Automatische e-mails

Tal van processen worden geautomatiseerd dankzij een PMS systeem. Hierbij kun je denken aan automatische e-mail bevestigingen, automatische facturatie en gasten kunnen eenvoudig inchecken.

Al jouw reserveringen in de Cloud

Alle reserveringen in de cloud

Vanaf nu kun je al je reserveringen bekijken waar en wanneer je maar wilt. Het Property Management Systeem is veilig en volledig 'responsive' en werkt op een laptop, tablet en smartphone.

Volledig responsive Property Management Systeem

Overal toegang tot het PMS

Doordat het PMS systeem volledig in de cloud werkt heb je geen dure hardware meer nodig. Bekijk de reserveringen op een tablet vanuit huis of doe een aanpassing waar en wanneer je maar wilt.

Hotel PMS software

Een van de belangrijkste functies van PMS software is het overzichtelijk houden van de bestaande reserveringen van jouw hotel of B&B. Met een PMS kun je eenvoudig alles beheren wat er ‘in house’ gebeurt. In dit geval gaat het niet om de beschikbaarheid van de hotelkamers, maar specifiek om reserveringen die al zijn geplaatst. Een andere belangrijke functie van het hotel PMS is dat de facturatie uit handen wordt genomen. Met één klik op de knop genereer je een keurig opgemaakte factuur voor de desbetreffende klant.

Alle reserveringen in de cloud

De hotel PMS software van RoomRaccoon werkt volledig in de cloud. Wat betekent dit voor jouw hotel? Dat leggen we je graag uit! Bij RoomRaccoon kun je inloggen en het PMS gebruiken waar en wanneer je wilt. Ongeacht het type apparaat dat je gebruikt (iPhone, Tablet, Laptop). Tegelijkertijd inloggen met collega’s? Geen enkel probleem! De hotel software werkt als een website, deze is in elke webbrowser te bekijken. Geen kosten voor dure hardware of software én je hoeft niets te downloaden of te installeren.

Functies van een hotel PMS

Onze hotel PMS software heeft tal van handige functies, zo is het mogelijk om verschillende arrangementen samen te stellen of de gast vooraf (een gedeelte) te laten betalen. Maar wat dacht je van de annuleringen die automatisch uit de agenda gehaald worden zodat je direct ruimte creëert voor nieuwe boekingen? Het hotel PMS van RoomRaccoon is zeer flexibel en zorgt ervoor dat jij tijd over houdt voor andere zaken. Geen facturen meer opstellen in Word of Excel, dit verloopt volledig automatisch via het hotel PMS.

Alles-in-één hotel software

Naast de handige PMS software bevat RoomRaccoon ook een Hotel Channel Manager (voor het beheren van alle boekingskanalen) en een booking engine (waarmee je meer directe boekingen kunt genereren). Al deze functionaliteiten bij elkaar vormen een zeer gewenst hotel software pakket. Met deze hotel software kun je dus een hoop tijd besparen, meer omzet genereren dankzij de directe boekingen uit de boekingsmodule en een hogere kamerbezetting realiseren door de hotelkamers aan te bieden op meerdere boekingskanalen.

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%