Hotel programma

Uitstekende hotel software voor jouw hotel

Maak snel gebruik van RoomRaccoon’s hotel programma, inclusief PMS, Channel Manager en boekingsmodule.

 Maak je gratis account aan!

Hotelprogramma voor slimme hoteliers

Profiteer nú van deze alles-in-een software

Hotelprogramma nodig?

Wanneer je op zoek bent naar een hotelprogramma dan is het zeker de moeite waard eens te kijken naar RoomRaccoon. Het software programma kan niet alleen gebruikt worden voor hotels, maar ook voor bed & breakfasts. Het hotel programma van RoomRaccoon heeft alles in huis wat jij nodig hebt voor je hotel. Het programma bevat een property management systeem (hotel PMS), een channel manager en boekingsmodule. Wil je deze hotel software gaan gebruiken? Geen enkel probleem, je kunt op eenvoudige wijze een gratis account aanmaken en gebruik maken van ons hotelprogramma.

Property Management Systeem

Het gebruiksvriendelijke Property Management Systeem van RoomRaccoon is ideaal om de reserveringen van je hotel of B&B keurig bij te houden. Het is dan ook een van de handigste functionaliteiten van het hotelprogramma. Niet alleen kun je alle reserveringen gemakkelijk inzien waar en wanneer je maar wilt, het hotel PMS zorgt er ook voor dat e-mails en facturen geautomatiseerd worden. Hiermee kun je dus een hoop tijd besparen. Mocht je nog werken met een ouderwets ‘papieren’ reserveringsboek? Dan is het zeker tijd om over te stappen en te profiteren van alle mogelijkheden die ons hotelprogramma biedt.

Hotel Channel Manager

Een andere mooie feature van het hotelprogramma is de hotel channel manager. Middels de channel manager kun je in no-time jouw hotelkamers aanbieden op externe boekingskanalen. Voorbeelden hiervan zijn Booking.com, Expedia en Hotels.nl. Heb je een Bed & Breakfast, dan is het mogelijk om de kamers eenvoudig en snel via Airbnb beschikbaar te stellen. Daarnaast zijn er nog veel meer externe boekingskanalen waarop snel de hotelkamers geplaatst kunnen worden. Een ideaal systeem om de bezettingsgraad van je hotel of B&B te verhogen. Want: Lege hotelkamers kosten immers alleen maar geld.

Boekingsmodule voor hotels

Veel klanten van RoomRaccoon zijn zeer tevreden over de boekingsmodule. Maar wat is dit precies? Als je een eigen website hebt, maar het is lastig om via de website een reservering te plaatsen. Dan kun je gebruik maken van onze hotel boekingsmodule. Het is eigenlijk een pagina, die vanuit de website toegankelijk is, met een overzicht van de beschikbaarheid van de hotelkamers. Zo kunnen er boekingen geplaatst worden zonder die vervelende commissiekosten. Het is zelfs een feit dat de boekingsmodule van RoomRaccoon gemiddeld 27% meer directe boekingen genegeerd. Snel inzetten dus!

Direct profiteren van het hotel programma?

Maak snel een account aan om jouw hotel efficiënter te beheren.

Gratis account aanmaken

HALLO COLLEGA

Wat onze klanten zeggen

RoomRaccoon is nu al best lang geleden bij ons geïmplementeerd en ik, als een van de medewerkers van het Bliss Boutique Hotel, mocht er mee werken. Mijn vorige ervaringen met hotel reserveringssystemen zijn op zijn zachtst gezegd ingewikkeld geweest. Bij RoomRaccoon heb je geen combinatieletters of cijfers nodig, maar is alles overzichtelijk. Je kunt zo naar de verschillende lagen klikken. Het feit dat RoomRaccoon van elke gast een speciale rate of wens kan onthouden is meer dan ideaal en wordt zeer gewaardeerd door de gast!

P.S. Ook ben ik blij van het papieren reserverings'systeem' af te zijn ;-).

Stephanie Bliss Hotel

Villa BBB is sinds oktober 2016 overgegaan met ons reserveringssysteem naar RoomRaccoon. Tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Het systeem is helemaal ingericht en aangepast naar onze wensen. Het werkt zeer flexibel. Zeer handig is de link met het versturen van een bevestiging en factuur. Wat ik echt fijn vind, zijn de “add-ons” die overzichtelijk in de agenda staan, zoals bijvoorbeeld de aankomsttijd van onze gasten, het ophalen van de sleutel of extra arrangementen die bijgeboekt worden. Deze kunnen helemaal op maat, voor Villa BBB vermeld worden. Ook de zoekfunctie “zoek nummer of gast” vind ik super handig.

Kortom, wij zijn erg tevreden met het gebruik van RoomRaccoon!

Franny VillaBBB

Via Google hebben wij RoomRaccoon gevonden. Vanwege de mooie en professionele uitstraling hebben we contact gezocht. Wij zaten niet op onze plek bij onze vorige aanbieder en voor een vergelijkbare prijs krijg je veel meer bij RoomRaccoon. Natuurlijk hebben we niet alleen op prijs de afweging gemaakt, maar zijn we ook erg blij met de professionele en servicegerichte benadering. Het systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk, vele malen beter dan onze excel sheetjes ;-) Wij hopen nog jaren succesvol te zijn, mede dankzij het team van RoomRaccoon

Kris Nieuw Uilenburg