Hotel Programma

Probeer gratis

RoomRaccoon | Dé alles-in-een hotel software

Alles-in-één hotel software

Onze hotel software is een totaaloplossing, je profiteert namelijk van een Property Management Systeem, Channel Manager en een boekingsmodule. Alles om jouw accommodatie succesvol te maken.

Met RoomRaccoon kun je enorm veel tijd besparen

Bespaar enorm veel tijd

Met het Property Management Systeem wordt een hoop werk uit je handen genomen. Automatische bevestigings e-mails, facturatie, het opslaan van de voorkeuren van gasten én nog veel meer.

Meer directe boekingen met RoomRaccoon

Meer directe boekingen

Dankzij onze Booking Engine kun je meer directe boekingen binnen halen. Stop met het betalen van commissiekosten, met onze boekingsmodule haal je meer boekingen binnen via jouw eigen website.

Geen vervelende overboekingen meer

Geen overboekingen meer

Met de Channel Manager wordt het kamer aanbod (en de kamerprijzen) real-time bijgewerkt. Wordt er een hotelkamer geboekt via een boekingskanaal? Dan wordt het aanbod overal direct aangepast.

Hotelprogramma nodig?

Wanneer je op zoek bent naar een hotelprogramma dan is het zeker de moeite waard eens te kijken naar RoomRaccoon. Het software programma kan niet alleen gebruikt worden voor hotels, maar ook voor bed & breakfasts. Het hotel programma van RoomRaccoon heeft alles in huis wat jij nodig hebt voor je hotel. Het programma bevat een property management systeem (hotel PMS), een channel manager en booking engine. Wil je deze hotel software gaan gebruiken? Geen enkel probleem, je kunt op eenvoudige wijze een gratis account aanmaken en gebruik maken van ons hotelprogramma.

Property Management Systeem

Het gebruiksvriendelijke Property Management Systeem van RoomRaccoon is ideaal om de reserveringen van je hotel of B&B keurig bij te houden. Het is dan ook een van de handigste functionaliteiten van het hotelprogramma. Niet alleen kun je alle reserveringen gemakkelijk inzien waar en wanneer je maar wilt, het hotel PMS zorgt er ook voor dat e-mails en facturen geautomatiseerd worden. Hiermee kun je dus een hoop tijd besparen. Mocht je nog werken met een ouderwets ‘papieren’ reserveringsboek? Dan is het zeker tijd om over te stappen en te profiteren van alle mogelijkheden die ons hotelprogramma biedt.

Hotel Channel Manager

Een andere mooie feature van het hotelprogramma is de hotel channel manager. Middels de channel manager kun je in no-time jouw hotelkamers aanbieden op externe boekingskanalen. Voorbeelden hiervan zijn Booking.com, Expedia en Hotels.nl. Heb je een Bed & Breakfast, dan is het mogelijk om de kamers eenvoudig en snel via Airbnb beschikbaar te stellen. Daarnaast zijn er nog veel meer externe boekingskanalen waarop snel de hotelkamers geplaatst kunnen worden. Een ideaal systeem om de bezettingsgraad van je hotel of B&B te verhogen. Want: Lege hotelkamers kosten immers alleen maar geld.

Boekingsmodule voor hotels

Veel klanten van RoomRaccoon zijn zeer tevreden over de boekingsmodule. Maar wat is dit precies? Als je een eigen website hebt, maar het is lastig om via de website een reservering te plaatsen. Dan kun je gebruik maken van onze hotel boekingsmodule. Het is eigenlijk een pagina, die vanuit de website toegankelijk is, met een overzicht van de beschikbaarheid van de hotelkamers. Zo kunnen er boekingen geplaatst worden zonder die vervelende commissiekosten. Het is zelfs een feit dat de boekingsmodule van RoomRaccoon gemiddeld 27% meer directe boekingen genegeerd. Snel inzetten dus!

Wat onze klanten zeggen

%testimonials%